Life

Victor Slav, tată pentru a doua oară? Iubita sa, Ela, a postat imaginea care spune totul

10.02.2021 | 09:46
Victor Slav tata pentru a doua oara Iubita sa Ela a postat imaginea care spune totul
Victor Slav, tată pentru a doua oară? Iubita sa, Ela, a postat imaginea care spune totul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Slav este fericit și împlinit pe plan sentimental, fiind mai pregătit ca oricând să devină tată pentru a doua oară. Acest lucru a fost scos la iveală de iubita sa, Ela, care a postat pe rețelele de socializare o imagine care spune totul.

Fosta gazdă de la „Vuturii de noapte” are o fetiță din căsnicia cu Bianca Drăgușanu, Sofia Natalia fiind mândria și bucuria celebrilor săi părinți. Vedeta petrece destul de mult timp cu fiica sa, în special când blondina este ocupată cu proiectele personale.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul este topit după micuța în vârstă de aproape 4 ani și chiar este dispus să devină tată din nou. Nu o spunem noi, ci o fotografie publicată de partenera sa de viață, Ela, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de circa 2 ani.

Victor Slav, pregătit să fie tată din nou? Ce a publicat iubita sa în online

Frumoasa blondină le-a arătat fanilor din mediul online cum arată pentru ea familia perfectă, imaginea publicată pe Instagram arătând și un bebeluș. Ela își dorește, așadar, să aducă pe lume un copil rezultat din iubirea pe care i-o poartă lui Victor Slav?

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, poza i-a pus pe gânduri pe internauți, semn că cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să devină părinți. Relația „băiatului de la meteo” cu actuala parteneră de viață este una foarte solidă și puternică și nu ar fi exclus să se gândească la un copil.

Ela este foarte iubitoare cu cei mici, dovadă imaginile în care apare alături de o fetiță. Tânăra, care lucrează la o terasă de pe malul Dâmboviței, postează adesea fotografii în care este alături de copii, semn că este nerăbdătoare să devină mamă.

ADVERTISEMENT
Imaginile postate de Ela, iubita lui Victor Slav
Imaginile postate de Ela, iubita lui Victor Slav, care fac trimitere la copil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit. 

Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei.

ADVERTISEMENT

Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a spus Victor Slav într-o emisiune TV, în toamna lui 2020.

ADVERTISEMENT