Life

Victor Slav, vacanță împreună cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. Unde dus-o pe Sofia: „Nu am văzut-o mâncând atât de când o știu”

Bianca Drăgușanu s-a întors recent dintr-o vacanță în care a fost însoțită de micuța Sofia, iar acum a venit rândul lui Victor Slav să petreacă timpul cu fiica lui. Unde au plecat cei doi?
12.08.2022 | 15:04
Victor Slav vacanta impreuna cu fiica lui si a Biancai Dragusanu Unde duso pe Sofia Nu am vazuto mancand atat de cand o stiu
Victor Slav a plecat în vacanță cu Sofia. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

În timp ce Bianca Drăgușanu a plecat în Grecia împreună cu Gabi Bădălău, Victor Slav petrece timp cu micuța Sofia. Nici ei nu au rămas acasă, dar au ales o destinație mai apropiată de România.

Victor Slav a plecat în vacanță împreună cu Sofia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Ce destinație a ales

Recent, Bianca Drăgușanu a fost într-o vacanță de lux împreună cu fiica sa și a lui Victor Slav. La scurt timp după ce s-a întors, a hotărât să plece într-un alt concediu, de această dată împreună cu Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Cei doi se află în Mykonos, acolo unde se bucură de plaja de vis și de locații exclusiviste, conform imaginarilor pe care frumoasa blondină le publică pe contul său de Instagram.

Între timp, micuța Sofia a rămas pe mâini bune. Cel care are grijă de ea este tatăl său, însă nici ei nu au rămas acasă. Prezentatorul a luat-o și au plecat împreună în Bulgaria, acolo unde s-au cazat la un resort de lux.

ADVERTISEMENT

Victor Slav a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de fetiță, iar în descriere a menționat că se simt minunat.

„Nu am văzut-o pe Sofia mâncând atât de când o știu”

Fosta vedetă Kanal D are grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic. Sofia se bucură de piscina încălzită pentru copii, dar și de mâncarea bună, care este pe placul său.

ADVERTISEMENT

„Suntem în vacanță și ne simțim minunat! O locație excelentă atât pentru adulți cât și pentru copii, cu spații foarte largi, piscine bune, piscină încălzită pentru cei mici, mâncare fenomenală, foarte variată.

Nu am văzut-o pe Sofia mâncând atât de când o știu”, a scris Victor Slav pe Instagram. 

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit la scurt timp după ce fiica lor a venit pe lume, însă cei doi au rămas prieteni și se asigură că fetiței nu-i lipsește nimic, conform dezvăluirilor pe care le-au făcut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT