Life

Victor Socaciu, mort după o infecție din spital? Declarațiile făcute de soția și fiica artistului de folk

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, iar cauzele care ar fi dus la tragedie au fost dezvăluite de soția artistului, Brândușa, și de una dintre fiicele folkistului, Ana Maria.
28.12.2021 | 17:09
Victor Socaciu mort dupa o infectie din spital Declaratiile facute de sotia si fiica artistului de folk
Victor Socaciu, decedat după complicații Covid? Ce a mărturisit soția regretatului cântăreț. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Brândușa, soția regretatului muzician, cât și una dintre fiicele acestuia, Ana Maria, au făcut câteva dezvăluiri legate de spitalizarea artistului care a ajuns pe mâna medicilor, pentru un drenaj la plămâni, post-Covid.

Cele două femei spun că artistul ar fi decedat în urma unei infecții cu o bacterie contractată din unitatea medicală, dar momentan nu există nicio dovadă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu avea mai multe probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu noul tip de coronavirus în luna aprilie, după ce participase la un festival de folk care s-a desfășurat în mare parte online.

Victor Socaciu, decedat după complicații Covid? Ce a mărturisit soția regretatului cântăreț

„Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile. 

ADVERTISEMENT

A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine.

Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București”, a declarat soția lui Victor Socaciu, Brândușa, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Declarația femeii este susținută și de fiica regretatului artist de folk, Ana Maria, care a precizat că nu poate da vina pe medicii care i-au tratat părintele pe timpul spitalizării.

Mai mult decât atât, fiica lui Victor Socaciu spune că este conștientă că în unitățile medicale de la noi din țară există bacterii nosocomiale. Se pare că regretatul cântăreț de folk ar fi murit în urma unei infecții un o astfel de bacterie.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit ultima oară înainte să se interneze, vorbeam despre videoclipului piesei pe care a scos-o… vorbeam despre planuri, nu se aștepta nimeni la așa ceva. A avut simptome, dar nu atât de grave, a răspuns la tratament. 

Nu, nu pot să spun asta( n.r. că e conducerea spitalului de vină). Adică știu clar, am trecut și eu prin două cezariene, ne asumăm când avem intervenții. Se știe ce e în spitale”, a spus fiica lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu, condus pe ultimul drum, joi, 30 decembrie

Victor Socaciu va fi înmormântat în cursul zilei de joi, 30 decembrie 2021. Slujba de înmormântare este programată pentru ora 12:00, la Cornu, județul Prahova, acolo unde artistul a locuit în ultimii 10 ani.

Soția regretatului artist și compozitor va ține cont de ultima dorință a vedetei, subliniind că localitatea este cea unde a petrecut cei mai frumoși ani.

ADVERTISEMENT