Life

Cum a aflat fiul lui Victor Socaciu că tatăl său a murit. Victoraș Socaciu, dezvăluiri tulburătoare la priveghi

Victoraș, unicul băiat al regretatului cântăreț Victor Socaciu, a făcut o mărturie dureroasă despre moartea părintelui său chiar de la priveghi. Tânărul a dezvăluit când au vorbit ultima oară.
29.12.2021 | 16:43
Cum a aflat fiul lui Victor Socaciu ca tatal sau a murit Victoras Socaciu dezvaluiri tulburatoare la priveghi
Victoraș, detalii despre moartea lui Victor Socaciu. Când au vorbit ultima oară . Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima vizită dintre Victoraș și regretatul său tată a avut loc în urmă cu mai bine de două luni, la casa din Cornu, județul Prahova, comuna în care solistul locuise în ultimii 10 ani și unde va fi condus pe ultimul drum de familie și prieteni.

La momentul respectiv fiul lui Victor Socaciu a observat cât de mult slăbise folkistul după infectarea cu noul tip de coronavirus. Băiatul și-a dat seama atunci de problemele medicale pe care le avea renumitul cântăreț.

ADVERTISEMENT

Referitor la ultima convorbire telefonică, băiatul Marinei Almășan și al regretatului artist a declarat că a fost în urmă cu trei săptămâni, când fostul politician se afla deja internat la spital. Victor Socaciu a încercat să-i transmită că nu are nimic grav.

Victoraș, detalii despre moartea lui Victor Socaciu. Când au vorbit ultima oară

„Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă.

ADVERTISEMENT

Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit. Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni.

L-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plâmâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie. 

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, a fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin. Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat.

Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos”, a spus fiul lui Victor Socaciu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Declarațiile emoționante au fost făcute de la Palatul Parlamentului, acolo unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului cântăreț. Fiul solistului a mai precizat că se aștepta să fie mai mulți oameni care să-și ia rămas bun de la artist.

Marina Almășan, mesaj emoționant după moartea lui Victor Socaciu

De aceeași părere este și Marina Almășan, cu care Victor Socaciu a avut o relație sentimentală de 16 ani. Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru fiul ei, care zilele acestea duce o povară uriașă pe umerii săi la numai 23 de ani.

„Victor al meu este un copil minunat. Copilul pe care orice părinte și l-ar fi dorit. Nu i-a plăcut niciodată publicitatea, iar dacă odinioară, copil fiind, a fost nevoit să facă față celebrității părinților săi, după ce a crescut, a evitat «să iasă în față».

Singurul ecran care îi este drag este cel al calculatorului care-l leagă de profesia sa. Până și fotografiile de familie, pe care le mai încarc pe Facebook după ce ne întâlnim cu toții, cu diferite ocazii, sunt îndelung negociate, ca să nu-l supăr.

Astazi Victor al meu a acordat primul său interviu, într-un moment atât de greu pentru el. Deși nu m-am aflat acolo (și îi mulțumesc minunatei Ana, care îi este atât de aproape), nu mi-este greu să deslușesc furtuna din sufletul copilului meu.

Am suferit, privindu-l la televizor… Să vorbești despre părintele plecat pentru totdeauna este legendarul bolovan al lui Sisif, purtat pe umerii acestuia. Victor duce, la rându-i, în aceste zile, pe umerii sufletului său, cea mai grea povară ce-i poate fi dată unui copil…

Dacă Victor și-a iubit tatăl? Fără îndoială! Restul speculațiilor voi avea grijă să le demontez, curând, ca pe o datorie de onoare, după ce vor trece însă aceste zile complicate și după ce aceia care CU ADEVĂRAT au ținut la Victor Socaciu, îl vor fi plâns, în liniște, pe cel plecat…”, a scris Marina Almășan pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT