Life

Victor Socaciu, în stare gravă cu COVID-19. Cântărețul s-ar fi infectat la propriul festival

12.04.2021 | 08:22
Victor Socaciu in stare grava cu COVID19 Cantaretul sar fi infectat la propriul festival
ADVERTISEMENT

Victor Socaciu (68 de ani) a ajuns în stare gravă la o unitate medicală după ce s-ar fi infectat cu noul tip de coronavirus, la propriul festival. Celebrul artist a organizat recent un spectacol la Breaza, ce s-a ținut în perioada 29-31 martie 2021. 

Cântărețul suferă de ani buni de diabet și în urmă cu mai bine de 10 ani a avut un transplant, motiv pentru care starea lui de sănătate este una foarte gravă. Muzicianul a primit la momentul respectiv ambii rinichi de la o fetiță de 10 ani din Târgu-Mureș, care era în moarte celebrală.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, Victor Socaciu nu are o stare de sănătate tocmai bună. Celebrul artist are plămânii afectați, cadrele medicale fiind nevoite să-i ofere oxigen pentru a respira. Din păcate, lupta cu Covid-19 nu este ușoară pentru folkist care luptă pentru viața și sănătatea lui.

Victor Socaciu are Covid-19. Artistul este internat în stare gravă

Potrivit informațiilor apărute până acum, Victor Socaciu ar fi internat într-un spital din București, de două zile, după ce ar fi fost infectat cu noul tip de coronavirus după ce a organizat la Breaza un spectacol de folk.

ADVERTISEMENT

„Festivalul a fost pregătit pentru postura de online, pentru că asta ne oferă vremurile”, declara artistul la momentul respectiv, mai arată sursa citată anterior. Totuși, au existat și spectatori, de aici și problemele de sănătate cu care se confruntă vedeta acum.

„În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur și simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni și atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, mai precizat cântărețul.

ADVERTISEMENT

Festivalul „Om bun” a ajuns la cea de-a 30-a ediție și are loc în fiecare an încă din 1991. Organizatorii, printre care și Victor Socaciu, au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online.

Victor Socaciu este renumit pentru activitatea sa muzicală, dar și ca autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost căsătorit cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan. De asemenea, Victor Socaciu are trei copii cu trei femei diferite. Iulia provine din relația cu Doina, Alessia Ana-Maria este rodul iubirii dintre vedetă și o frumoasă sibiancă, în timp ce Victoraș s-a născut din relația cu Marina Almășan.

ADVERTISEMENT