Life

Ce fel de tată a fost Victor Socaciu pentru fiica vitregă. Dezvăluiri neștiute făcute de Marina Almășan: ”Am fost foarte atentă”

Marina Almășan face dezvăluiri neștiute despre Victor Socaciu în rolul de tată, la mai bine de două săptămâni de la moartea lui. Ce fel de părinte a fost cântărețul pentru fiica sa vitregă, Marinuș?
11.01.2022 | 11:48
Ce fel de tata a fost Victor Socaciu pentru fiica vitrega Dezvaluiri nestiute facute de Marina Almasan Am fost foarte atenta
Victor Socaciu a fost un tată de nota 10 pentru Marinuș. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

După moartea sa, Victor Socaciu a lăsat în urmă regrete și durere. Totuși, fosta sa soție a simțit nevoia în ultima perioadă să aducă în atenția tuturor cât mai multe detalii despre viața celui cu care a avut o căsnicie de durată, care s-a încheiat cu un divorț scandalos. Marina Almășan a simțit că este momentul să clarifice lucrurile în ceea ce privește relația lui Victor cu fiica sa vitregă, Marinuș.

Victor Socaciu a fost un adevărat tată pentru Marinuș

Într-o postare făcută pe contul său personal de Facebook, Marina Almășan a povestit câteva detalii despre relația pe care fostul ei soț a avut-o cu Marinuș, fiica pe care prezentatoarea TV o are dintr-o altă căsnicie. Victor Socaciu a reușit să se apropie foarte repede de Marinuș, care avea pe atunci doar 5 ani, reușind să ocupe rolul de tată de care aceasta avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Am o datorie morală. O precizare care se cere a fi făcută. Acum 10 ani nu numai Victoraș a fost lăsat fără tată, ci și Marinuș, fiica mea cea mare, care a crescut și ea 16 ani lângă Victor, spunându-i ‘Tati’. Când m-am “apropiat” de Victor, Marinuș avea 5 ani. Victor a luat-o de la prima vedere lângă sufletul său, iar ea i s-a lipit imediat de el.

A fost un soi de “dragoste la prima vedere”. Poate că, mă gândeam eu, Victor tânjea, în sinea lui, după fiica sa, de care divorțul de prima sa soție l-a îndepărtat în primul rând geografic ( Iulia a crescut în Australia, revenind în România abia cu câțiva ani in urmă).”, a scris pe Facebook Marina Almășan.

ADVERTISEMENT

Marina și-a supus fostul soț la diferite teste înainte de a se căsători

După ce a început să se întâlnească din ce în ce mai des cu Victor Socaciu, Marina Almășan a dorit să se asigure că atât el, cât și fiica sa vor reuși să se înțeleagă foarte bine. Drept urmare, Marina a luat decizia de a-și testa partenerul, oferindu-i ocazia să se pună în ipostaza unui tată de fată și să îi ofere celei mici sprijinul necesar.

„Mărturisesc că, înainte de a spune ‘Da’ noului meu drum, am fost foarte atenta la relația lui Victor cu fetița mea. I-am studiat foarte multa vreme cu atenție pe amândoi, dându-i lui Victor, fără să știe, mici ‘teste’ la capitolul ‘Tată’. Marinuș l-a acceptat din prima și avut o relație foarte caldă cu el. A fost chiar puțin geloasă pe Victoraș, care fiind cu 7 ani mai mic, primea o doză de atenție sporită, în pofida încercării mele de a nu crea discrepanțe între copii.”, a continuat fosta soție a lui Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT

În timp, relația dintre Marinuș și tatăl ei vitreg a devenit atât de puternică, încât Victor era mereu cel care reușea să medieze conflictele care apăreau între mamă și fiică. După cum povestește chiar Marina Almășan, Victor Socaciu o certa adesea pentru că era mult prea severă cu fiica sa, care devenise deja o adolescentă.

Îmi amintesc cum, de multe ori, Victor intervenea împăciuitor, atunci când eu – mama cea severă – mai cădeam în plasa câte unui ‘conflict între generații’ cu fiica mea, devenită adolescentă. Spirit liber, Victor mă certa deseori că sunt foarte pretențioasă și uneori poate exagerat de exigentă cu copiii. În plus, a încurajat întotdeauna relația Marinei cu tatăl său natural.”, a explicat Marina.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan, alături de copiii săi la mormântul lui Victor Socaciu

Fiica vitregă a lui Victor Socaciu a avut parte de un șoc în momentul în care cel pe care îl considera tată a murit. Marina susține că fiica sa a simțit că își pierde tatăl de două ori, prima dată când cei doi au divorțat și a doua oară când Victor și-a găsit sfârșitul.

Marina Almășan mărturisește că își dorește să se întâlnească cu cei doi copii ai săi și să meargă împreună în locul în care Victor își doarme acum somnul de veci. Alături de postarea de pe Facebook, Marina a adăugat și un videoclip cu fotografii de familie alături de Victor și Marinuș.

Deși a surprins-o deja matură, Marina a fost profund marcată de plecarea lui Victor. Și acum 10 ani, dar și acum… I-am trimis, zilele trecute, la Paris, câteva fotografii care să-i reamintească de anii în care era ‘fata lui tata’, cum o alinta Victor…Vă deschid ușa sufletului nostru, dezvăluindu-vi-le și vouă… Curând Marina mea va veni in vacanță acasă și îmi doresc să mergem toți 3 la locul unde Victor își doarme somnul fără de sfârșit…”, a scris Marina.

Marinuș a vrut să se sinucidă

Marinuș, așa cum o alintă familia, este acum o tânără de 32 de ani, cu un stil de viață destul de sănătos. Fiica Marinei Almășan a avut, însă, o perioadă în care a speriat întreaga familie, amenințând că se sinucide din cauza unui eșec în dragoste. Pe vremea când studia Cinematografia la Montreal, Marinuș a întâlnit un bărbat cu care a avut o relație de un an. După despărțire, fata a încercat să își pună capăt zilelor, spre disperarea familiei, scria cancan.ro la acea vreme.

ADVERTISEMENT