Life

Victor Socaciu și-a cântat în noiembrie ultimul cântec: ”Sper să visați la iubire totală și curată”. Video

Victor Socaciu și-a cântat luna trecută ultimul cântec. Artistul a compus o piesă de dragoste, fără titlul, dar pe care publicul a apreciat-o și a fredonat-o cu drag.
27.12.2021 | 17:39
Victor Socaciu sia cantat in noiembrie ultimul cantec Sper sa visati la iubire totala si curata Video
Ultimul cântec compus și cântat de Victor Socaciu. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca la cele sfinte, Victor Socaciu a avut de întâmpinat o perioadă grea, cu probleme de sănătate și spitalizări, dar nu și-a uitat publicul și nici nu s-a lăsat de cea mai mare pasiune a sa: muzica.

Artistul și-a cântat ultima piesă la Deva

La începutul lunii trecute, Victor Socaciu a urcat pe scenă în fața fanilor din Deva, cărora le-a cântat o piesă de suflet. Însă nu orice piesă, aceea avea să fie ultima piesă la care a lucrat celebrul compozitor.

ADVERTISEMENT

Melodie despre care a ținut să spună că încă nu este finalizată, motiv pentru care chiar le-a cerut ajutor celor care îl ascultă, în speranța că împreună vor găsi titlul perfect pentru versurile romantice.

Doar el și o chitară, asta au văzut și auzit cei care au luat parte la spectacolul regretatului artist, de pe 7 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Atunci, muzicianul și compozitorul și-a încântat publicul cu o melodie prin care, după cum spunea chiar el, și-a dorit să facă pe toată lumea să se reîntoarcă în timp, în anii copilăriei, și să viseze la iubire, pentru că doar așa pot avea parte de sentimente curate și trainice.

”Un cântecel care nu are încă un titlu (poate îmi sugerați voi), pe care l-am cântat pentru prima oară pe 7 noiembrie la Deva, sper să vă facă să visați la o iubire totală și curată precum sufletul copilăriei!”, a scris regretatul artist pe Facebook, în dreptul imaginilor de la evenimentul unde a cântat iar dragostea.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a moștenit talentul artistic de la părinți

Regretatul muzician a cochetat cu muzica încă de la o vârstă fragedă, atunci când părinții ascultau și cântau romanțe prin casă.

De atunci, Victor Socaciu s-a îndrăgostit de parte artistică a vieții și contrar dorințelor tatălui său, care voia să-l facă fotbalist, și-a urmat visul și până astăzi, 27 decembrie 2021, le-a cântat și i-a încântat pe români cu piesele sale.

ADVERTISEMENT

”Părinții mei cântau romanțe pe voci, iar pe mine atât de tare mă emoționa gravitatea cântecului încât plângeam. Amândoi aveau legături cu muzica. Tata fusese toboșar, iar mama mea a fost coristă.

Pentru mine nu au avut planuri muzicale, tata a vrut să mă facă fotbalist, mama nu avea proiecte pentru mine, voia să mă vadă fericit cândva, pe undeva, în lumea asta”, dezvăluia Victor Socaciu pe blogul lui.

ADVERTISEMENT