Life

Victor Vrînceanu i-a declarat război Andreei Antonescu. O acuză că știa că este gravidă înainte de America Express: „M-a sunat plângând, că ea crede că a pierdut sarcina”

Victor Vrînceanu aruncă bomba! O acuză pe Andreea Antonescu că știa de sarcină înainte de America Express și susține că are dovezi.
27.06.2024 | 12:29
Victor Vrinceanu ia declarat razboi Andreei Antonescu O acuza ca stia ca este gravida inainte de America Express Ma sunat plangand ca ea crede ca a pierdut sarcina
Andreea Antonescu, acuzată de Victor Vrînceanu că știa de sarcină înainte de America Express. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a declarat în repetate rânduri că a aflat că este însărcinată după ce s-a întors din America Express și că nu a știut nimic în timp ce s-a expus unor riscuri uriașe în timpul competiției.

Victor Vrînceanu pornește războiul cu Andreea Antonescu. I-a adus acuzații grave

După ce Andreea Antonescu l-a chemat în instanță pentru un proces ce ține de fetița lor, Victor Vrînceanu a luat foc. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după venirea pe lume a micuței, însă au dat de înțeles că a fost amiabil și că au rămas prieteni.

ADVERTISEMENT

Situația pare să se fi schimbat total. Fostul partener al vedetei a venit acum cu noi dezvăluiri despre sarcina acesteia. Artista a spus de multe ori că nu a avut nici măcar o clipă habar, în timp ce se afla la America Express, despre faptul că urmează să devină mama.

Totuși, tatăl copilul neagă, acum, vehement această informație. Victor Vrînceanu a declarat că Andreea Antonescu era conștientă că este gravidă și că sarcina fusese confirmată de medic.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult decât atât, bărbatul a susținut că dacă vedeta neagă, atunci va face publică ecografia care îi susține mărturiile. „Noi ne-am dorit acest copil. În cazul în care Andreea vrea să nege ceea ce spun eu, avem ecografia făcută înainte să plece în America de Sud.

Eu o pot arăta, este cu numele ei, data și ora la care s-a făcut. Nu vreau să creez un circ, doar dacă neagă și spune că mint, atunci trebuie să spunem lucrurilor pe nume și să arătăm cine minte cu adevărat”, a declarat Victor Vrînceanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Nu a fost de acord cu participarea la America Express

Prin urmare, Victor Vrînceanu nu a fost de acord ca iubita lui să plece la America Express și a încercat să o convingă să mai amâne un an sau doi. Îmi spunea că trebuie că trebuie să facă asta, că acum e momentul. S-a ajuns și la o discuție de natură financiară, că nu știu ce bani are ea în conturi.

I-am spus că nu sunt vreun milionar. Dar îmi permit. Eu țin casa. Te țin și pe tine, pe bune acum. Mi-am asumat, eu sunt capul familiei. Îmi permit să țin această familie. Nu știu cum am putut să accept așa ceva. Nici nu mai aveam ce să fac.

ADVERTISEMENT

Era însărcinată și a venit cu contractul de la Antena semnat. Apoi a urmat să plece. M-am obișnuit cu ideea. A făcut controale medicale. A fost de două ori la medic și i s-a spus că dacă nu face efort mare, dacă nu cară mult, nu e neapărat un pericol. Pentru mine a fost dezastru”, a adăugat Victor Vrînceanu.

Victor Vrînceanu: „M-a sunat după cinci zile. A crezut că a pierdut sarcina”

După doar câteva zile de când se Andreea Antonescu a plecat în America Express, Victor Vrînceanu afirmă că a fost sunat și anunțat că vedeta a pierdut sarcina. Artista ar fi fost foarte speriată și ar fi încercat să-și ceară iertare.

„O să te șocheze ce spun. M-a sunat plângând, după cinci zile, spunându-mi că ea crede că a pierdut sarcina, să o iert și îmi promite că data viitoare, la următoarea sarcină va fi cuminte, că nu va mai pune în pericol sarcina.

Că îmi jură chestia asta și să o iert că ea crede că a pierdut sarcina. Ce se întâmplase? Fiind într-un efort intens, a slăbit și spunea că nu-și mai simte burta, apoi a avut niște sângerări. Eu nu mă panichez în situații de criză. L-am sunat pe doctorul ei, care nu voia să-mi dea informațiile.

I-am spus să se uite cine a plătit ecografia, că a zis în anumită zi, la ce oră, te rog din suflet că e o situație și înnebunesc, mă dau cu capul de pereți. Să-i dea Dumnezeu sănătate medicului. Mi-a zis că vorbim la nivel teoretic, nu despre persoană.

A zis că nu este obligatoriu să fi pierdut sarcina, haideți să mai vedem cum se comportă. Eu până la următoarele cinci zile am stat într-un stres în care s-a pierdut sarcina, după ce îl văzusem pe ecografie. Era formată fățuca și așa mai departe”, a declarat Victor Vrînceanu despre Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink