Fotbal intern

El vrea să-l dea jos pe Burleanu: ”V-aţi obişnuit doar cu politic!”

Victoraş Iacob este primul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Iacob, care a fost singurul om cu nume cunoscut din lumea fotbalului...
07.10.2017 | 08:07
El vrea sal dea jos pe Burleanu Vati obisnuit doar cu politic

Victoraş Iacob este primul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Iacob, care a fost singurul om cu nume cunoscut din lumea fotbalului care l-a susţinut pe Burleanu la alegerile în care acesta a dobândit cea mai importantă funcţie din fotbalul românesc, spune că acum vrea să lupte împotriva influenţei politicului din fotbal.

“E foarte adevarat, intenţionez ca anul viitor să candidez. Sunt foarte conştient că voi avea adversari cu nume. Eu nu mă rezum la factorul nume sau identitate. Nu că nu ar fi importante, ci dimpotrivă, dar fiecare are modul lui de a expune un punct de vedere, atât preşedintele actual cât şi ceilalţi candidaţi. Eu o să-mi spun punctul de vedere fără să fac referire la ei. Va trebui să raspund, dar voi adopta alte moduri decât au dânşii. Am alte idei şi altă strategie şi vom vedea cum vor decurge lucrurile. Nu am să vă surprind cu niciun factor politic. Lumea s-a obişnuit cu asta în ultimii ani, ca factorul politic să fie un atu, dar la mine o să fie foarte simplu. Mă rezum strict la fotbal”, a fost declaraţia lui Iacob.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Victoraş Iacob: “Echipa e în formare”

Victoraş Iacob a fost unul din cei mai în formă jucători ai Stelei în parcursul fenomenal din 2006, care a adus-o până la un minut de finala Cupei UEFA. La preşedinţia FRF va mai candida şi fostul arbitru Cristian Balaj, dar cel mai aşteptat moment este acela în care Generaţia de Aur va anunţa pe cine propune la alegeri.  Numele vehiculat este cel al lui Lupescu, dar ar putea apărea o surpriză.

“Echipa mea este în formare. Vă asigur că sunt şi vor fi de un profesionalism aşa cum toţi se aşteaptă pentru a face performanţă. Pot apărea foşti coechipieri, dar şi persoane care nu au jucat neapărat cu mine. Mă voi axa pe profesionalismul fiecăruia. Nu am niciun fel de stres chiar şi dacă alegerile ar fi în decembrie”, a spus Iacob.