ADVERTISEMENT
Fotbal intern

„ROMÂNIA NU ARE VOIE SĂ RATEZE VICTORIA ÎN ARMENIA!” Cristoph Daum, pus sub presiune de un tehnician care a antrenat 3 echipe naţionale

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 07.10.2016 | 00:01
„ROMÂNIA NU ARE VOIE SĂ RATEZE VICTORIA ÎN ARMENIA!” Cristoph Daum, pus sub presiune de un tehnician care a antrenat 3  echipe naţionale

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

„ROMÂNIA NU ARE VOIE SĂ RATEZE VICTORIA ÎN ARMENIA!”. Cristoph Daum, pus sub presiune de un antrenor de naţionale care cunoaşte foarte bine reprezentativa caucaziană!

„UMBRA” TRICOLORILOR. Jurnal de suporter. Cît „costă”, la propriu şi la figurat, să fii alături de echipa naţională la „dubla” cu Armenia şi Kazahstan!

ADVERTISEMENT

PERLA CIOBITĂ DE PE LISTA DURERII. Florin Tănase va sta departe de gazon cel puţin 6 luni din cauza accidentării la ligmente. Este ultimul nume de pe o listă care mai cuprinde, pe lîngă alţi ghinionişti, alţi trei „Florini”: Costea, Bratu şi Gardoş. Cine şi-a mai revenit şi cine nu, ce şanse are Tănase.

„GOLUBOVIC NU E FOLOSIT CUM TREBUIE!”, acuză un fost internaţional, component al „Generaţiei de Aur”. De ce, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

MUTU TACE, DAR FACE! AL PATRULEA COPIL… Fostul „Briliant” a pus ghetele în cui şi acum „străluceşte” doar în intimitatea familiei, pregătindu-se să fie din nou „titular” pe postul de… tată!

SE POATE ŞI MAI RĂU! Într-o mare criză de credibilitae, cu echipe la un pas de dizolvare, cu antrenori care joacă la pariuri, cu jucători care se accidentează la fiecare căzătură, cu arbitri sub orice critică, campionatul nostru este „mic copil” faţă de alte competiţii naţionale. Citiţi şi zîmbiţi! Chiar se poate şi mai rău!

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-AU ENERVAT CS U Craiova, LPF şi televiziunile de sport, de c e vrea Dan Popescu să rupă contractul cu Steaua, ce „pandur” poate veni în iarnă la Dinamo, de ce este rîcă mare între titularii Astrei, de ce-l doare pe „Zorba” Vassaras în fluier de mizeria din arbitrajul românesc, ce i-a putut înscena Angel Di Maria prietenului său Fabio Coentrao, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!