Sporturi

Victoria Azarenka, în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care a plâns în faţa jurnaliştilor la Australian Open! Video

15.01.2019 | 18:23
Victoria Azarenka in lacrimi la conferinta de presa Motivul pentru care a plans in fata jurnalistilor la Australian Open Video

Victoria Azarenka a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Laura Siegemund din primul tur de la Australian Open. Sportiva din Belarus a fost învinsă, scor 7-6(5), 4-6, 2-6, şi pare că nu poate reveni la forma pe care o arăta înainte să nască. Jucătoarea de tenis de 29 de ani a plâns în faţa jurnaliştilor şi a recunoscut că are mari probleme să-şi recapete încredere atunci când intră pe teren.

“Am trecut prin multe încercări în viaţa mea şi câteodată mă întreb de ce, dar cred că mă vor întări, vreau să cred asta şi să muncesc din greu. Uneori, am nevoie doar de puţin timp, răbdare şi sprijin. Este vorba despre lipsa încrederii. Dacă ar exista un magazin de unde pot cumpăra încrederea, aş merge şi aş cumpăra-o”, a declarat Victoria Azarenka la conferinţa de presă.

Victoria Azarenka, în lacrimi la conferinţa de presă: “Este o luptă grea pentru mine”

Victoria Azarenka a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă de după meciul cu Laura Siegemund. Jucătoarea de tenis din Belarus a pierdut ambele meciuri jucate în 2019, la Auckland şi la Australian Open, şi a precizat că îi este greu să facă trecere de la antrenamente la meciurile oficiale.

“Este o luptă mai grea pentru mine. Pot continua să spun acest cuvânt, că mă ‘lupt’. Cred că este destul de evident. E în regulă. Nu cred că, stând aici, am greşit cu ceva. Dar lupt. Cred că eşecul este atunci când te opreşti din a mai încerca. Dacă voi continua să mă lupt pentru a ieşi din situaţia asta, atunci asta voi face. Pur şi simpu trebuie să joci meciuri, turnee. Încerc să joc cât pot, să construiesc ceva. Ambiţiile mele sunt ridicate, ştiu de ce sunt capabilă”, a mai precizat Victoria Azarenka, fost număr 1 mondial timp de 51 de săptămâni în perioada 2012-2013.