Video. Azarenka îşi continuă traseul spre o optime cu Halep! Două faze tari în victoria cu Madison Keys

Gabriel Esanu   
in Sporturi
23/03/2018, 13:37
Video. Azarenka îşi continuă traseul spre o optime cu Halep! Două faze tari în victoria cu Madison Keys

Vika a avut evoluţii foarte bune până acum la Miami şi pare destul de aproape de revenirea la cea mai bună formă fizică. În primul tur a jucat excelent şi a trecut de CC Bellis, din SUA, în minimum de seturi. Meciul cu Madison Keys, cel mai aşteptat din turul doi, a fost mai scurt decât şi-ar fi dorit fanii tenisului.

După un prim set foarte echilibrat, în Vika s-a impus în cele din urmă la tiebreak, Madison Keys a cerut intervenţia fizioterapeutului. Durerile nu au dispărut şi, după două game-uri pierdute în setul doi, americanca a decis să abandoneze.

În turul 3, Victoria Azarenka va juca împotriva Anastasijei Sevastova, din Letonia, locul 17 în clasamentul WTA. Iar învingătoarea dintre cele două o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska în optimile de finală de la Miami.

Pe parcursul partidei cu Madison Keys, Victoria Azarenka a fost protagonista a două faze spectaculoase. A făcut câteva mişcări surprinzătoare şi foarte amuzante după ce a greşit o lovitură aparent uşoară.

 

Iar apoi a lovit un slice care pur şi simplu a lăsat-o fără replică pe adversara ei şi a provocat uimire în tribune.

 

Închide ×