Sporturi

Cum prefaţează Simona Halep şi Victoria Azarenka meciul direct: “Trebuie să fiu puternică” / “Ea ştie cum să joace meciurile importante”

Autori: Razvan Nicolae, Vlad Roşca | 03.07.2019 | 20:49
Cum prefaţează Simona Halep şi Victoria Azarenka meciul direct:
Victoria Azarenka şi-a făcut temele pentru duelul cu Simona Halep (sursă foto: hepta.ro)

Victoria Azarenka şi-a făcut temele pentru duelul cu Simona Halep din turul 3 de la Wimbledon 2019. Cele două se vor duela vineri, iar sportiva din Belarus a prefaţat meciul contra jucătoarei de tenis de 27 de ani la conferinţa de presă de după partida cu Ajla Tomljanovic.

Victoria Azarenka şi-a făcut temele pentru duelul cu Simona Halep: “O să fie un meci captivant”

Victoria Azarenka şi-a făcut temele pentru duelul cu Simona Halep şi a prefaţat meciul din turul 3 de la Wimbledon 2019 la conferinţa de presă de miercuri. Jucătoarea de tenis de 29 de ani a susţinut că partida va fi un interesantă şi i-a făcut o scurtă descriere adversarei.

“Are un joc foarte consistent şi solid. Nu cred că a reuşit să-şi dezvolte jocul pentru mai multe suprafeţe. Este foarte bună de pe fundul terenului, o jucătoare deşteaptă, care se mişcă foarte bine şi trimite multe mingi înapoi. Am avut câteva meciuri interesante cu ea. Este un adversar greu şi a fost constantă în ultimii ani. Ştie cum să joace meciurile importante. A câştigat un turneu de Mare Şlem, iar acest lucru a ajutat-o. O să fie un meci captivant. Dacă nu mă înşel, ultimul nostru meci direct s-a jucat aici”, a declarat Victoria Azarenka la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic.

Victoria Azarenka şi-a făcut temele pentru duelul cu Simona Halep
Victoria Azarenka şi-a făcut temele pentru duelul cu Simona Halep

Simona Halep a prefaţat duelul din turul 3

După victoria cu Mihaela Buzărnescu, Simona Halep a prefaţat duelul cu Victoria Azarenka din turul 3 de la Wimbledon 2019. Românca a susţinut că adversara ei este o jucătoare solidă şi şi-a dezvăluit planul pe care îl va folosi la meciul de vineri.

Este o jucătoare solidă, care lovește mingea puternic, din toate pozițiile. Consider că trebuie să fiu puternică la rândul meu, să nu mă duc în spate deloc. Dacă voi face asta, nu voi avea prea multe șanse. Serviciul va fi important, va trebui să lucrez bine, azi nu am servit grozav. Am încredere însă. De asemenea, partea mentală este cheia. Sunt încrezătoare însă că voi câștiga”, a susţinut Simona Halep.

Victoria Azarenka ştie cum poate să câştige meciul cu Simona Halep

La conferinţa de presă de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic, Victoria Azarenka a fost întrebată care este cheia pentru o victorie contra Simonei Halep. Sportiva din Belarus a susţinut că trebuie să-şi facă jocul ei pentru a obţine calificarea în optimile de finală.

“Trebuie să-mi fac jocul meu. Atunci când sunt concentrată, simt că nu mai contează ce face adversarul. Cred că asta este cea mai bună abordare pentru mine şi aşa pot genera şanse pentru mine, pe care mai apoi să le transform în puncte”, a încheiat Victoria Azarenka.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!