Sporturi

Victoria Azarenka, veste bună după bătălia pentru custodia fiului său, Leo! “Europa, venim!” Foto

30.04.2018 | 15:53
Victoria Azarenka veste buna dupa batalia pentru custodia fiului sau Leo Europa venim Foto
Victoria Azarenka poate părăsi SUA alături de fiul ei! Foto

Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka care a născut un băieţel în decembrie 2016, a primit dreptul de a părăsi teritoriul american, după ce a dus o adevărată “bătălie” în California pentru custodia fiului ei.

Victoria Azarenka nu a mai jucat decât la Indian Wells şi Miami, însă, luni, ea a obţinut dreptul de a părăsi teritorul american. Sportiva din Belarus va participa la turneul de la Madrid, începând cu 7 mai.

Azarenka a postat o fotografie pe Twiitter alături de fiu ei: “Aventurile lui mami şi Leo încep. Europa, venim. Prima oprire la Madrid”. Revenită în circuit în iunie 2017, după ce a născut un băieţel, sportiva din Belarus nu a disputat decât două turnee în 2017 din cauza luptei pentru custodia fiului ei. În lupta pentru custodia lui Leo, Azarenka nu a putut părăsi statul California şi nu a putut participa la Australian Open.

Victoria Azarenka va participa la un eveniment alături de Simona Halep

Azarenka va participa, alături de Simona Halep şi Serena Williams, pe 3 mai, la un eveniment caritabil, la Madrid, înaintea competiţiilor Premier Mandatory şi Masters 1000 ce vor avea loc în capitala Spaniei şi care sunt organizate de Ion Ţiriac. Pe lângă cele trei jucătoare amintite, vor mai participa Carla Suarez Navarro şi tenismenii Lucas Pouille, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco plus un al patrulea jucător ce va fi anunţat ulterior.

Pe terenul Maonolo Santano de la Caja Magica se vor înfrunta două echipe mixte, de câte doi jucători şi două jucătoare. Câştigătoarea va primi un premiu de 100.000 de euro, din care jumătate vor fi donaţi unei organizaţii care luptă împotriva violenţei domestice. Madrid Open va începe la 5 mai, iar Simona Halep a câştigat ultimele două ediţii la feminin.

Tags: