Life

Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani. Ce spune soțul ei despre acest regim alimentar

Victoria Beckham este extrem de atentă la alimentația pe care o are, dovadă că urmează aceeași „rețetă” de 25 de ani. Ce părere are soțul ei, David Beckham, despre asta?
01.02.2022 | 23:18
Victoria Beckham mananca acelasi lucru de 25 de ani Ce spune sotul ei despre acest regim alimentar
Victoria Beckham, regim alimentar foarte strict. Artista are aceeași masă de 25 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață din trupa Spice Girl recunoaște că de foarte mulți ani are aceleași obiceiuri legat de felurile de mâncare consumate. Vedeta poate fi un adevărat coșmar pentru bucătari.

Soția fotbalistului David Beckham nu consumă deloc alimente gătite în ulei, unt sau sosuri. De asemenea, de 25 de ani a renunȚat definitiv la carnea roșie și lactate.

ADVERTISEMENT

Ei bine, dar ce mănâncă Victoria Beckham? Sportivul a dat-o de gol pe artistă. Este vorba de pește la grătar și legume care sunt gătite neapărat la abur. În rest, nimic.

Victoria Beckham, regim alimentar foarte strict. Artista are aceeași masă de 25 de ani

Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez. 

ADVERTISEMENT

Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile. Acum par plictisitoare în departamentul de mâncare”, a declarat Victoria Beckham în cadrul podcast-ului River Cafe Table 4, notează The Sun.

Fosta cântăreață și actuala creatoare de modă a dezvăluit că felul de mâncare preferat este format dintr-o bucată de pâine integrală peste care presară puțină sare. De ziua sa de naștere sărbătorește cu tort de fructe.

ADVERTISEMENT

„Îmi place pâinea prăjită de cereale integrale cu sare pe ea. Este acel carbohidrat care te face să te simți mângâiat și îmi place sarea”, a completat vedeta.

David Beckham este o persoană gurmandă, căruia îi place foarte mult să gătească și să experimenteze tot felul de preparate culinare. Sportivul adoră să fie singur acasă pentru că în felul acesta poate petrece ore bune în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Victoria Beckham a poftit la mâncarea soțului ei, David Beckham

Celebrul jucător de fotbal a povestit că singura dată când soția a gustat din felul său de mâncare a fost în perioada în care vedeta era însărcinată cu Harper. David Beckham nu-și mai amintește ce a gustat artista atunci.

„Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o mănâncă doar pește la grătar, legume la abur, foarte rar se abate de la asta. 

Singura dată când a gustat ceva din farfuria mea a fost când era însărcinată cu Harper și a fost cel mai uimitor lucru. A fost una dintre serile mele preferate. Nu-mi amintesc ce a fost, dar știu că nu a mai mâncat de atunci”, a spus sportivul, pentru aceeași sursă.

David Beckham susține că are o relație specială cu mâncarea și vinul. Fotbalistul se răsfață de fiecare dată când simte nevoia, după cum dezvăluie frecvent în social media.

Sportivul postează destul de des imagini cu felurile de mâncare pe care le încearcă. Ultima oară a pregătit pește mandarin dulce – acrișor pentru a celebra Noul An Chinezesc.

ADVERTISEMENT
Tags: