Life

Victoria Beckham, desfigurată de operațiile estetice? Ce au remarcat internauții

Victoria Beckham este una dintre cele mai apreciate persoane publice, dar în ultima vreme a ajuns să fie schimbată de intervențiile chirurgicale.
14.10.2021 | 15:05
Victoria Beckham desfigurata de operatiile estetice Ce au remarcat internautii
Victoria Beckham, desfigurată de operațiile estetice? Ce au remarcat internauții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Spice Girls a apelat la operațiile estetice, vedeta numărându-se printre cele care au prins gustul acestei metode de înfrumusețare în urmă cu ani buni.

Soția lui David Beckham pare că este desfigurată de intervențiile chirurgicale la care a apelat pentru prima oară în anul 1999, atunci când și-a pus pentru prima oară silicoane.

ADVERTISEMENT

De atunci și până în prezent vedeta a trecut de nenumărate ori pragul cabinetelor estetice și de înfrumusețare, fanii remarcând diferențele uriașe.

Victoria Beckham, schimbată complet de operațiile estetice. Fanii nu s-au mai putut abține

Apariția Victoriei Beckham în emisiunea Good Morning America i-a făcut pe internauți să-și dea coate și să se întrebe care este motivul pentru care arată cu totul altfel față de cum o știau.

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt de părere că artista în vârstă de 47 de ani nu mai are nimic natural și chiar este din plastic, în special la nivelul feței, unde-și mișcă numai buzele și pleoapele.

„Ce s-a întâmplat cu faţa ta?” sau „Te rog, renunţă la fillere”, sunt doar două dintre mesajele lăsate de cei care o urmăresc pe cântăreață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost și internauți care au observat că Victoria Beckham are buzele mai voluminoase ca de obicei, în timp ce silueta sa nu a suferit prea mari modificări. E în continuare trasă prin inel.

Victoria Beckham, mereu tristă în imagini. Care este motivul vedetei

Frumoasa brunetă recunoaște că este adepta operațiilor estetice, având cel puțin 3 intervenții la nivelul bustului și una la nas. În plus, de-a lungul timpul vedeta a făcut schimbări și legat de zâmbet.

ADVERTISEMENT

În copilărie Victoria Beckham obișnuia să râdă cu gura până la urechi, în ciuda faptului că nu avea o dantură perfectă și în plus, avea strungăreață, dar mai târziu nu a mai zâmbit deloc.

„Da, am creat această mască, dar sunt foarte diferită de ea. Nu simt că trebuie să țip sau să urlu despre cât de bine îmi este – știu că sunt un om fericit.

Așa că nu mă supăr atunci când oamenii comentează despre faptul că arăt nefericită tot timpul. Dar știi, uneori și eu cred același lucru când mă uit la poze”, declara femeia de afaceri în urmă cu ani buni, notează perfecte.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: