Life

Victoria Beckham i-a interzis fiicei sale să folosească rețelele de socializare. Care este motivul: „Este destul de terifiant, nu pot să mint”

Victoria Beckham a dezvăluit motivul pentru care i-a interzis fiicei să aibă profil pe rețelele de socializare. De ce îi este teamă soției lui David Beckham.
07.07.2022 | 10:24
Victoria Beckham ia interzis fiicei sale sa foloseasca retelele de socializare Care este motivul Este destul de terifiant nu pot sa mint
Victoria Beckham, motivul pentru care i-a interzis fiicei să aibă profil pe rețelele de socializare. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Victoria Beckham a explicat de ce nu o lasă pe fiica ei pe rețelele de socializare. Harper are zece ani și mama ei vrea să o protejeze cât poate de mult.

Victoria Beckham, motivul pentru care i-a interzis fiicei să aibă profil pe rețelele de socializare

Victoria Beckham este o mamă protectivă, așa că a decis ca fiica ei, Harper, să nu aibă acces la rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Artista a mărturisit și care este motivul pentru care a decis să îi interzică fiicei sale și a lui David Beckham să aibă conturi pe rețelele de socializare.

Corpul fetei sale este în plină creștere și nu ar vrea ca Harper să fie influențată negativ de comentariile răutăcioase sau să sufere din cauză că cineva a spus ceva nelalocul lui despre corpul ei.

ADVERTISEMENT

“Este la vârsta la care corpul ei va începe să se schimbe, dar este vorba de a ne asigura că comunicăm mult ca familie și că se înconjoară de prieteni drăguți. Dar este destul de terifiant, nu pot să mint”, a declarat Victoria Beckham pentru Vogue Australia.

Cum este fiica Victoriei și a lui David Beckham. De ce o critică pe mama sa

Victoria Beckham a mai vorbit despre personalitatea fiicei sale și despre faptul că nu este ca celelalte fete de vârsta ei în ceea ce privește tendințele în modă.

ADVERTISEMENT

Fiicei lui Victoria și David Beckham nu îi plac deloc fustele scurte și chiar o critica pe mama ei pentru alegerile sale vestimentare de pe vremea când făcea parte din trupa Spice Girls.

“Ea nu este unul dintre acești copii care ies în oraș machiată și îmbrăcată cu un crop top. De fapt, mi-a spus recent: ‘Mami, am văzut niște poze cu tine când erai în Spice Girls, iar fustele tale erau pur și simplu inacceptabile. Erau pur și simplu prea scurte’.

ADVERTISEMENT

Atunci David a intervenit și a spus: ‘Absolut, Harper! Chiar erau foarte, foarte scurte”. 

“I-am spus: “Nu vei mai purta niciodată fuste ca acestea?”. Ea a spus: ‘Categoric nu’. Vom vedea.”, a fost discuția pe care a avut fosta membră a trupei Spice Girls cu fiica ei.

ADVERTISEMENT