Sport

Victoria cu FCSB i-a dat curaj lui Kent Nielsen. Noul obiectiv anunțat de antrenorul lui Silkeborg: „Vom trage tare”

Silkeborg a câștigat de o manieră categorică împotriva FCSB-ului. Grație succesului, formația lui Kent Nielsen și-a stabilit noi obiective.
07.10.2022 | 00:35
Victoria cu FCSB ia dat curaj lui Kent Nielsen Noul obiectiv anuntat de antrenorul lui Silkeborg Vom trage tare
Victoria cu FCSB i-a dat curaj lui Kent Nielsen. Noul obiectiv anunțat de antrenorul lui Silkeborg: „Vom trage tare”. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a încasat 5 goluri în Danemarca, pe terenul sintetic al celor de la Silkeborg. „Roș-albaștrii” au suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din cupele europene.

Kent Nielsen a anunțat noul obiectiv al lui Silkeborg: „Vom trage tare”

Fără puncte înainte de meciul cu FCSB, Silkeborg a renăscut. Formația pregătită de Kent Nielsen a câștigat cu 5-0 în fața formației decimate pusă în teren de Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Totuși, rezultatul i-a dat curaj lui Kent Nielsen, iar antrenorul danezilor își propune să iasă din grupele UEFA Conference League. „Este clar că va fi o surpriză mai mare să ne calificăm, decât dacă nu vom reuși să o facem. Dar vom trage tare pentru a izbuti această surpriză. Am lansat un mesaj.

Am arătat că putem concura și că meritam să avem mai multe puncte. Dar avem curajul să le obținem de acum înainte”, a mărturisit Kent Nielsen, potrivit Nordjyske.

ADVERTISEMENT

Kent Nielsen, mesaj clar după meciul cu FCSB: „Nu suntem aici doar pentru experiențe”

Fără 7 jucători de bază, echipa lui Nicolae Dică a fost dominată de la un cap la altul de Silkeborg. Kent Nielsen, tehnicianul nordicilor, a tras un semnal de alarmă înaintea ultimelor 3 meciuri din grupă.

„Problema este dacă vom putea sau nu să menținem nivelul înalt pe care l-am arătat în prima parte a fazei grupelor. Am întâlnit echipe mai bune decât noi.

ADVERTISEMENT

Dar dacă vom menține acest nivel, nu am niciun dubiu că le vom pune din nou probleme acestor echipe. Am spus-o și înainte, nu suntem aici doar pentru experiențe, ci și pentru rezultate”, a mai spus antrenorul în vârstă de 60 de ani.

Presa din Danemarca exultă după Silkeborg – FCSB 5-0

Presa din Danemarca a îmbrățișat rezultatul înregistrat de echipa favorită și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Silkeborg. Totuși, nordicii nu au ezitat să-i ridiculizeze pe fotbalișii lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Opriți-vă, ce demonstrație de forță! Silkeborg a fost net superioară în meciul cu FCSB, care a fost fără câțiva jucători de bază. Asta s-a putut vedea pe teren, unde Silkeborg a făcut ce a vrut cu echipa din România, iar partida a fost decisă rapid.

De asemenea, trebuie să fim sinceri. Echipa din România, decimată, a fost foarte slabă. Silkeborg poate sărbători prima victorie europeană a sezonului, necesară pentru a menține visul calificării în primăvară”, au notat cei de la tipsbladet.dk.

„Silkeborg a oferit o demonstraţie de forţă. Ce show, Silkeborg! Românii de la FCSB au fost trimişi acasă cu un dureros 5-0. Jucătorii lui Silkeborg au arătat un fotbal de vis în meciul de Conference League.

Meciul a fost efectiv decis la pauză, când gazdele conduceau cu 3-0. Este prima victorie europeană pentru Silkeborg”, au scris și jurnaliștii Sport.tv2.dk.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”ambele marchează” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT