Fotbal intern

Victoria de la Iași le dă aripi oltenilor! Fotbaliștii Craiovei vorbesc la unison despre 3 puncte cu CFR: „Ne gândim la victorie”

15.02.2020 | 22:30
Victoria de la Iasi le da aripi oltenilor Fotbalistii Craiovei vorbesc la unison despre 3 puncte cu CFR Ne gandim la victorie
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii Universității Craiova privesc optimiști partida din ultima etapă a sezonului regulat cu CFR Cluj. După 5-2 la Poli Iași, oltenii simt că au forța necesară pentru a învinge liderul la zi al campionatului.

Cicăldău, Bălașa și Nițu vorbesc despre victorie cu CFR Cluj

Alexandru Cicăldău, omul meciului în partida de la Iași, a mărturisit că echipa sa se gândește doar la victorie în meciul următorul cu CFR Cluj, cu toate că „feroviarii” clujeni sunt o echipă mult mai puternică decât Poli Iași.

ADVERTISEMENT

„Am început foarte bine meciul, am făcut una dintre cele mai bune reprize ale noastre, am început a doua repriză mai slab, am luat două goluri. Urmează un meci cu CFR Cluj, e cea mai bună echipă din România, e campioana. Vom trata meciul ca oricare alt meci, mergem cu gândul la victorie”, a declarat Cicăldău la Digi Sport.

Luis Nițu a înscris un nou gol pentru Universitatea Craiova și promite că va înscrie și etapa următoare, contra CFR-ului.

ADVERTISEMENT

„E o bucurie mare că am reușit două etape consecutive să marchez, aștept cu încredere și golul cu CFR Cluj. Îi mulțumesc lui Cicăldău pentru pasă. Am început foarte bine meciul, dar în a doua repriză am ieșit cam relaxați, la final ne bucuram că am câștigat. Avem moralul foarte bun, așteptăm cu încredere meciul cu CFR de acasă”, a declarat fotbalistul.

Fundașul Mihai Bălașa a reușit la rândiul său să-și treacă numele pe lista marcatorilor și, la fel ca și colegii săi, e optimist înainte de meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit la pauză puțin relaxați, am primit două goluri și putea să ne coste cele trei puncte. Am suferit puțin, important e că ne-am revenit. Important e că am mai marcat două goluri.

Sincer nici nu mai știu de când am reușit o așa repriză bună. E important că am reușit să legăm trei victorii la rând. Avem un moral foarte bun, trebuie să fim conștienți că nu am realizat nimic, să nu mai repetăm ultimele 15 minute din a doua repriză. Sincer, să greșim noi tot așa și să luăm cele trei puncte puse în joc și în meciurile următoare”, a punctat fundașul.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are șansa de a egala liderul CFR Cluj în ultima etapă a sezonului regulat. Momentan, oltenii au cu trei puncte mai puțin decât liderul din Cluj și cu trei puncte peste rivala FCSB.

  • 4-7 a fost raportul șuturilor pe poartă în Poli Iași – Universitatea Craiova
  • 55-45 a fost raportul posesiei în Poli Iași – Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT