Victoria fabuloasă a Simonei Halep a aprins internetul: “A lovit feroce”

Mirela Apostol   
în Tenis
07/06/2018, 18:20
Victoria fabuloasă a Simonei Halep a aprins internetul: “A lovit feroce”
Victoria fabuloasă a Simona Halep aprins internetul

Victoria fabuloasă a Simonei Halep aprins internetul! Românca va juca a treia finală la Roland Garros, după o meci excepţional în compania ibericei Garbine Muguruza.

A fost cu atât mai dificil cu cât Halep şi-ar fi pierdut locul de lider al tenisului mondial, însă Simona nu a resimţit nicio presiune şi s-a impus 6-1, 6-4, într-un meci superb. Internetul a explodat după frumoasa partidă de la French Open, iar românca a fost felicitată de toţi internauţii.

Victoria fabuloasă a Simona Halep aprins internetul

“Bine ai revenit în finală, Simona! În drumul spre a treia finală de la Roland Garros, Simona Halep își păstrează locul 1 mondial și o bate pe Garbine Muguruza cu scorul de 6-1, 6-4”, au fost mesajul postat la final de meci de pagina turneului.

Iubitorii tenisului au apreciat puterea mentală a româncei, jocul, precum şi parcursul din acest an:

“Pentru toți cei care spun despre Simona Halep că nu este un bun lider mondial, este singura jucătoare care anul acesta a atins finale la primele două turnee de Mare Slam”, a scris un utilizator.

“Simona Halep exemplifică ce înseamnă complexitatea mentalităţii puternice mai mult decât orice altă jucătoare. A avut mai multe momente probleme de atitudine și mentalitate ca oricare alt lider mondial. Dar a fost mai rezistentă decât ar fi fost oricare alta. Întodeauna se întoarce, întotdeauna își revine”, a scris un fan.

“Simona Halep părăsește Parisul cu locul 1 intact”, a scris WTA Insider.

“Dacă Simona Halep va câştiga primul Grand Slam aici, la Paris, cu siguranţă îşi va aminti cum a servit la 4-4 în setul doi al meciului cu Muguruza. A fost un moment uriaş, iar Halep a servit feroce”, a mai scris un fan.

Închide ×