Life

Victoria lui Dan Ursa de la Survivor România a oprit circulația. Orașul care a ieșit în stradă în timpul marii finale

Victoria lui Dan Ursa de la Survivor România a creat mare forfotă într-un oraș din țară, cel din care provine, de fapt, câștigătorul.
25.05.2023 | 12:00
Victoria lui Dan Ursa de la Survivor Romania a oprit circulatia Orasul care a iesit in strada in timpul marii finale
Dan Ursa de la Survivor România, sărbătorit în stradă. Foto: PRO TV/ Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Ursa a câștigat Survivor România în finala transmisă live miercuri, 24 mai 2023, iar prietenii și vecinii concurentului au sărbătorit victoria acestuia în stradă.

Dan Ursa de la Survivor România, adulat pe străzile orașului natal. Primăria a oprit circulația

Locuitorii municipiului Tășnad au urmărit ultimul episod al reality-show-ului pe stradă, evident, cu aprobare de la Primărie. După ora 20:30, când a început marea finală a concursului, nicio mașină n-a mai trecut pe una din străzile intens circulate ale orașului.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Ursa au amplasat un ecran uriaș chiar în fața trecerii de pietoni. Pe stradă, oamenii au stat cu sufletul la gură până în toiul nopții. Așezați pe scaune sau pe iarbă, au așteptat să audă numele  lui Ursa din gura lui Daniel Pavel, cel al marelui învingător de la Survivor România.

În clipa în care prezentatorul a spus cine a devenit câștigător, concitadinii lui Ursa au țipat de fericire. S-au filmat și au postat, apoi, clipuri pe rețelele de socializare. Live-ul realizat de Primăria Tășnad a fost urmărit de peste 17.000 de persoane. Fanii războinicului au ținut să își arate susținerea pentru bărbat și prin mesaje scrise, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Războinicul a primit sute de mesaje de susținere pe Facebook

„Mult succes, Dan Ursa! Bunul Dumnezeu să te ajute, pentru că ai îndurat foamea și nu te-ai dat bătut! Ai luptat ca un urs! Meriți trofeul; Felicitări, tășnădenilor pentru acest efort!; Dan Ursa a fost cel mai bun supraviețuitor. Merita cu desăvârșire să câștige”, sunt doar câteva din sutele de comentarii scrise de susținătorii războinicului de la Survivor România.

Pe locul trei, în finala Survivor România, a fost Carmen Grebenișan. Influencerița a pierdut duelul cu Andrei Krișan, după ce Dan Ursa se calificase direct în etapa finală a concursului.

ADVERTISEMENT

Andrei a mers mai departe, dar nu a reușit să îl detroneze pe Dan Ursa. De altfel, tocmai faptul că pentru Krișan publicul a trebuit să voteze de două ori a reprezentat un mare avantaj pentru Dan Ursa, cel care a ieșit victorios.

Dan Ursa, după Survivor România: „Sunt mândru de mine”

„Sunt mândru de mine, sunt mândru de toți susținătorii mei. Am încredere în mine!”, a spus Dan Ursa după ce a pus mâna pe cecul simbolic de 100.000 de euro și trofeu, la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Și Carmen Grebenișan, clasată pe al treilea loc, a avut câteva cuvinte de adresat după ce aventura ei în show-ul din Republica Dominicană a luat sfârșit. „Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni.

Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a declarat Carmen Grebenișan.

Triumful lui Dan Ursa nu a bucurat pe toată lumea. Susținătorii lui Krișan și ai lui Carmen s-au arătat dezamăgiți de deznodământul competiției. Printre comentariile mai puțin plăcute la adresa lui Ursa se numără cele în care fanii spun că este cel mai anost câștigător din istoria show-ului. Mulți sunt de părere că va fi uitat peste două luni de toată lumea.

De altfel, cei care contestă victoria lui Dan Ursa spun că nu înțeleg cum a reușit să adune mai multe voturi decât Krișan sau Carmen… Asta, în condițiile în care pentru cei doi s-au realizat mai multe campanii de susținere pe Instagram, chiar pe pagini mari ale unor vedete.

ADVERTISEMENT