Sport

Victoria lui David Popovici a scos la suprafață mai multe probleme: „E o dezamăgire că îl vedem abia acum!”

Nicolae Dică este supărat după victoria lui David Popovici, pentru că l-a cunoscut abia acum când s-a impus la Campionatul Mondial de la Budapesta și nu mai devreme.
24.06.2022 | 14:50
Victoria lui David Popovici a scos la suprafata mai multe probleme E o dezamagire ca il vedem abia acum
Victoria lui David Popovici a scos la suprafață mai multe probleme. Sursă foto: eurosport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor secund al naționalei României consideră că înotătorul David Popovici merita promovat cu mai mult timp înainte să devină dublu campion mondial.

Victoria lui David Popovici a scos la suprafață mai multe probleme

Nicolae Dică a vorbit după victoria lui David Popovici, scoțând la suprafață mai multe probleme din societatea românească, fiind dezamăgit că l-a cunoscut abia acum pe tânărul de 17 ani.

ADVERTISEMENT

David Popovici a oferit un interviu eveniment pentru FANATIK în decembrie 2021, în care a vorbit despre dorințele sale pe plan profesional și personal.

„Pentru mine e o dezamăgire pentru că îl vedem abia acum pe el, nu îl știam de mai demult. Bravo lui, e meritul său și al staff-ului său. Va deveni mai bun și Doamne ajută să doboare toate recordurile pentru că va fi bine și pentru România.

ADVERTISEMENT

E un tip foarte matur, liniștit și care știe ce vrea de la viață. E modest, încrezător și foarte pozitiv. Sper să rămână la fel.

Păcat că noi românii știm să îi promovăm doar atunci când câștigă ceva. La fel a fost și cu Simona Halep”.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să îi scoatem în față nu doar când câștigă!”

Nicolae Dică a continuat și a vorbit despre promovarea tinerilor sportivi români înainte ca ei să obțină performanțe notabile, tocmai pentru a-i încuraja în carierele lor:

„La fel și cu alți copii de la fotbal, de ce să nu scoți în față 10 puști, că poate, poate va ajunge unul dintre ei important pentru țară”.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori să văd mai mulți copii care să apară până în momentul în care vor ajunge sus. Cei care muncesc, care vin de la sate, care vin din familii modeste.

Ar trebui să îi scoatem în față pe acești oameni, nu doar atunci când câștigă”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

  • 18 ani va împlini David Popovici pe 15 septembrie
ADVERTISEMENT