Life

Victoria lui Zanni de la Survivor România 2021, rezultatul unor jocuri de culise? ”Să se arate voturile!”

Victoria lui Zanni de la Survivor România 2021 în fața lui Andrei Dascălu a aprins spiritele în mediul online, iar reacțiile telespectatorilor care au văzut deznodământul par să fie, în număr mare, negative la adresa producătorilor reality-show-ului.
11.07.2021 | 12:40
Victoria lui Zanni de la Survivor Romania 2021 rezultatul unor jocuri de culise Sa se arate voturile
Zanni a casigat Survivor Romania 2021 si a provocat un scandal urias in mediul online Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată când este vorba de un premiu generos, un reality-show de succes și concurenți care depind de votul celor de acasă, scandalul de după anunțarea celui care a câștigat este uriaș, iar Survivor România 2021 nu face excepție.

Victoria lui Zanni de la Survivor România, contestată

Zanni s-a impus, în marea finală de la Survivor România, de două ori în fața Războinicilor pe care i-a avut în cale. O dată, în fața lui Marius, cel care conducea clasamentul eficienței de la Survivor România 2021, iar apoi în fața lui Andrei Dascălu, cel care a ocupat locul al doilea în marea finală a reality-show-ului.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată, Zanni a fost ajutat de votul publicului, voturi exprimate prin SMS de-a lungul a mai multor ore, iar acest lucru pare să fi deranjat la maximum pe fanii celor doi Războinici, Marius Crăciun și Andrei Dascălu, de la Survivor România 2021.

Așa că, pe rețelele de socializare, s-a creat o adevărată furtună de comentarii și de reacții negative la adresa producătorilor emisiunii, mulți acuzând că au fost jocuri de culise care l-au pus pe Zanni în posesia marelui premiu de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Rezultatul din finala Survivor România 2021 a provocat reacții virulente

Pe rețelele de socializare, chiar și în grupurile de Facebook administrate de cei de la Kanal D, rezultatul voturilor i-a scos din minți pe mulți dintre telespectatorii de la Survivor România 2021, iar acuzațiile cu privire la voturile prin SMS au început să curgă.

Reactii finala Survivor
Scandalul voturilor de dupa finala Survivor Romania 2021 a provocat o adevarata furtuna pe grupurile de facebook dedicate emisiunii Sursa foto: Captura Facebook

”Să se arate voturile”, este cerința multora care, astfel, contestă victoria lui Zanni din finala Survivor România 2021, mulți dintre ei arătând cu degetul intervenția celor care au produs emisiunea și care l-ar fi favotrizat pe Zanni pentru ca acesta să intre în posesia trofeului și a premiului de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”L-au furat pe Andrei, cică a votat publicul. De ce nu s-au afișat voturile? Făcătură de emisiune, săracul Andrei știa că o să îl fure”, sunt alte comentarii cu privire la rezultatul finalei Survivor România, exprimate pe grupurile de socializare de, probabil, fani ai Războinicilor nemulțumiți de faptul că Zanni s-a impus la votul publicului.

Alex Velea, văzut ca cel aflat în spatele succesului lui Zanni de la Survivor România

Nici Alex Velea nu a fost ocolit în comentariile postate pe conturile de socializare când a fost vorba de finala Survivor România 2021 câștigată de Zanni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul, acuză unii, ar fi în spatele succesului și numărului de voturi pe care le-a luat Zanni.

”Zanni a câștigat pentru că Alex Velea a aranjat”, susțin unii, în timp ce alții sunt convinși că a existat o înțelegere ocultă între cei de la Kanal D și Alex Velea pentru ca protejatul acestuia să ajungă în marea finală și să o câștige.

Alex Velea
Alex Velea si cei de la Golden Boy Society l-au susținut la maximum de Zanni in finala Survivor Romania 2021, Sursa foto: captura Wowbiz

”Cei trei băieți au fost foarte buni, însă un concurent modest social nu va câștiga în fata unui concurent foarte cunoscut și susținut de fani și prieteni cu bani și poziție socială. Câștigătorul ar trebui stabilit printr-o proba sportiva, nu prin voturi”, au spus alți telespectatori, invers față de ceea ce s-a petrecut acum trei ani, în finala celui de-al doilea sezon al Exatlon, atunci când Alin Andronic a fost învins, sportiv, de Beatrice, cea care a intrat în posesia marelui premiu.

Zanni, contestat de-a lungul jocurilor individuale de la Survivor

Fără să reușească să se impună în jocurile individuale de imunitate, Zanni a fost în fața votului publicului la fiecare semifinală. Cu tate acestea, de fiecare dată, el a reușit să strângă voturile necesare pentru a se salva, eliminându-le, pe rând, pe Elena Marin, Maria Chițu, iar apoi, în finală, pe Marius, pentru ca apoi să se impună în fața lui Andrei Dascălu.

Și, de fiecare dată, victoriile lui Zanni au provocat scandaluri serioase, iar nemulțumiții – care au votat sau nu – au contestat numărătoarea SMS-urilor trimise.

Zanni, premiu important în bani, la Survivor România 2021

În ciuda protestelor de pe rețelele de socializare, Zanni a fost desemnat câștigătorul trofeului Survivor România 2021, dar și al marelui premiu în valoare de 50.000 de euro, bani la care se adaugă, conform contractului, suma negociată pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

„Recunoștință maximă, omul fără oameni e zero, le spun oamenilor de acasă, că m-au ajutat să-mi cumpăr apartament. O să mă culc în fiecare seară în apartamentul meu când o să-l cumpăr, o să mă gândesc la oamenii de acasă”, a declarat Zanni după ce a fost anunțat ca marele câștigător al Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT