Life

Divorț la secret între o actriță cunoscută din Vlad și un actor din Sacrificiul! Adrian Nartea, mărul discordiei?

01.07.2020 | 08:44
Divort la secret intre o actrita cunoscuta din Vlad si un actor din Sacrificiul Adrian Nartea marul discordiei
Victoria Răileanu, din ”Vlad”, la evenimentul de lansare al serialului. FOTO: PRO TV
ADVERTISEMENT

Victoria Răileanu a divorțat de Conrad Mericoffer, după un mariaj de câțiva ani, în urma căruia a rezultat și un copil, un băiețel care seamănă foarte bine cu mama lui.

Zvonurile despre o posibilă despărțire au apărut în urmă cu câteva luni, însă, până acum, cei doi nu au făcut declarații în acest sens.

ADVERTISEMENT

Mai întâi au dispărut toate pozele în care apăreau împreună, iar apoi, blonda s-a afișat într-un restaurant cu Adrian Nartea, colegul ei din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, de altfel și personajul principal.

Victoria Răileanu, relație cu Adrian Nartea?

În luna Martie, actrița Victoria Răileanu și colegul ei, Adrian Nartea, din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, au fost văzuți împreună la un restaurant. Cei doi au stat minute bune de vorbă, iar la final s-au îmbrățișat cu multă afecțiune. Se zvonește că cei doi ar avea o relație, însă lucrurile nu sunt clare în acest moment.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Nu am rezistat și am venit pe set! Bine, nu! Am avut o probă de costume si m-am întâlnit cu minunații ăștia doi ❤️ stați liniștiți, stăm așa aproape unii de alții și din prea multă iubire, dar și pentru că suntem negativi toți trei 😁 @vlad_serial @monicabarladeanu @andreiaradits

A post shared by Victoria Raileanu (@vichi_raileanu) on

Conrad Mericoffer, actor din serialul ”Sacrificiul”, a a confirmat zvonurile separării de soția lui, în care a rămas în termeni buni. Cei doi se cunosc din timpul facultății, s-au căsătorit de tineri și au împreună un băiețel de 5 ani.

” Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber, fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine.”, a declarat Conrad Mericoffer, la premiile Gopo de luni seară, de la Verde Stop Arena.

ADVERTISEMENT

Foștii soți au un program încărcat și sunt mai mereu pe drumuri, timpul fiind și cel care și-a spus cuvântul în relația lor. Aproprierea de Adrian Nartea a datorat și din cauza faptului că cei doi au fost mai mult împreună datorită filmărilor pentru serialul ”Vlad”.

“ Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puțin împreună, ne apreciam profesional și altfel, un pic.

ADVERTISEMENT

Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol.”, a povestit, la un moment dat, Victoria Răileanu, pentru click.

Acum, copilul celor doi locuiește cu mama sa, însă tatăl poate să-l viziteze oricând dorește. De altfel, Carol, băiețelul lor, locuiește atât cu tatăl, cât și cu mama.

ADVERTISEMENT