Life

Victoria Răileanu iubește din nou, la trei ani de la divorț. Cum l-a cunoscut pe noul partener

Victoria Răileanu iubește din nou, la trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer. Actrița a dezvăluit cum l-a cunoscut pe actualul partener și a postat prima imagine cu acesta.
21.07.2022 | 11:23
Victoria Raileanu iubeste din nou la trei ani de la divort Cum la cunoscut pe noul partener
Victoria Răileanu iubește din nou, la trei ani de la divorț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Victoria Răileanu iubește din nou, la trei ani de când a divorțat de Conrad Mericoffer. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani și au împreună un fiu, Carol (6 ani).

Victoria Răileanu iubește din nou, la trei ani de la divorț

Fosta actriță din serialul “Vlad” a publicat prima imagine alături de noul ei iubit. Victoria Răileanu l-a cunoscut pe acesta cu mai bine de un an în urmă, dar este o fire discretă atunci când vine vorba despre viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta a păstrat discreția și în cazul divorțului de Conrad Mericoffer. Blondina a recunoscut, în cadrul unui interviu din 2020, că ea și actorul din “Adela” nu mai formează un cuplu încă din 2019.

Pe rețelele sociale, Victoria Răileanu a dezvăluit cum și-a cunoscut actualul partener.

“First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apă plată mai târziu ea îi complimentează adidașii.

ADVERTISEMENT

El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune ‘da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect.’ Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D’aia sănătoasă.

Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. ‘Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri.’

ADVERTISEMENT

Un an și două luni mai târziu she’s still in love și nu-i e rușine.”, a dezvăluit Victoria Răileanu pe Instagram, în dreptul unei imagini cu iubitul ei.

Victoria Răileanu și noul iubit
Victoria Răileanu și actualul ei iubit sunt împreună de peste un an. Sursa foto: Instagram

Victoria Răileanu, momente grele după divorțul de Conrad Mericoffer

Cu ceva timp în urmă, Victoria Răileanu a recunoscut că i-a fost foarte greu după ce a divorțat de Conrad Mericoffer. Actrița a trecut cu greu peste această perioadă, însă acum este fericită și se bucură de relația cu actualul partener.

ADVERTISEMENT

Victoria Răileanu a dezvăluit că a suferit de depresie după divorț și a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a trece peste acea perioadă.

La un moment dat, actrița a dezvăluit că a început să facă terapie cu mult timp în urmă, din cauza anxietății.

Vedeta nu s-a ferit să recunoască faptul că a avut probleme și că a apelat la ajutorul psihologului, chiar dacă în trecut existau prejudecăți față de cei care alegeau să facă terapie.

“Acum zece ani am început terapia, nu știam ce înseamnă. Mi se pare benefică terapia pentru oricine. Nu mai suntem în Evul Mediu să zicem ‘Băi, ești nebun că te duci la terapie’. Nu mai trăim în vremurile alea.”, a povestit Victoria Răileanu în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT