ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Totul despre momentul adevărului! Victorie sau Auf WiederDAUM!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 11.11.2016 | 00:04
Totul despre momentul adevărului! Victorie sau Auf WiederDAUM!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

LEŞInaţi-i! Totul despre bătălia România – Polonia! 6 pagini de analiză marca FANATIK! Victorie sau Auf  WiederDAUM! Plus prezentarea tuturor celorlalte 8 grupe de calificare la „Mondialul lui Putin” din 2018! Clasamente, meciuri, echipe probabile şi cotele pentru pariurile cele mai atractive!

ŢSKA RUMENA. Proiect mioritic la sud de Dunăre. 4 fotbalişti importanţi din Liga 1 pe care vrea să-i ia în iarnă Edi Iordănescu la „Steaua” Bulgariei. Cu cine a vorbit şi unde întîmpină greutăţi.

ADVERTISEMENT

CIUDĂŢENII, NU GLUMĂ! Nici cu gîndul nu gîndiţi ce titluri mondiale şi europene au pierdut unii sportivi ghinionişti din cauza unor reguli de-a dreptul stranii, ştiute de foarte, foarte puţine persoane.

„HAIDEŢI SĂ PUNEM TOŢI IDIOŢII LUMII LA PUTERE!” Victoria total neaşteptată a „clovnului” Donald Trump în faţa serioasei doamne Clinton a stîrnit valuri de reacţii dure în rîndul sportivilor din toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!