Cele mai citite

Victorie chinuită pentru PSG! Cavani sărbătoreşte din nou

PSG s-a chinuit teribil pe terenul lui Lorient. Campioana Franţei s-a impus cu 2-1, după ce gazdele au condus pînă în minutul 60. Edinson Cavani şi  Jean-Christophe Bahebeck au întors...
01.11.2014 | 20:41
Paris St-Germain's Edinson Cavani celebrates a score against Ajax Amsterdam during their Champions League soccer match in Amsterdam September 17, 2014. REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos (NETHERLANDS - Tags: SPORT SOCCER) - RTR46N68

PSG s-a chinuit teribil pe terenul lui Lorient. Campioana Franţei s-a impus cu 2-1, după ce gazdele au condus pînă în minutul 60. Edinson Cavani şi  Jean-Christophe Bahebeck au întors rezultatul pentru parizieni în numai opt minute. 

După ce a marcat, Edinson Cavani a folosit din nou bucuria cu “mitraliera”, dar a fost atent să nu mai fie eliminat. Cavani a fost ironic, după ce a primit două galbene în meciul cu Lens şi a fost trimis la cabine mai devreme, după ce marcase un gol. Primul a fost pentru bucuria cu împuşcături şi al doilea pentru că a atins arbitrul. Totuşi, Edinson a primit numai o etapă de suspendare.

PSG a obţinut a treia victorie consecutivă în Ligue I şi s-a apropiat la un singur punct de liderul Olympique Marseille. Echipa lui “Loco” Bielsa are însă un meci mai puţin disputat. Marseille evoluează duminică, pe noul Velodrome, cu Lens.

Vezi video cu golul lui Raphael Guerreiro:

Loading the player…

Vezi video cu golul lui Edinson Cavani:

Loading the player…

Vezi video cu bucuria lui Edinson Cavani:

Vezi golul lui Jean-Christophe Bahebeck:

Loading the player…
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri