Fotbal intern

Victorie clară pentru Steaua contra lui Dinamo 2. Panică, după ce un dinamovist s-a prăbușit pe teren. Video

27.03.2021 | 17:33
Victorie clara pentru Steaua contra lui Dinamo 2 Panica dupa ce un dinamovist sa prabusit pe teren Video
ADVERTISEMENT

Steaua a învins-o pe Dinamo II cu 4-0 în etapa a 13-a din seria a 4-a a Ligii 3. Cu ocazia succesului categoric în fața echipei secunde a marilor rivali, steliștii și-au redobândit prima poziție a clasamentului.

„Militarii” au câștigat cu 4-0 și au revenit pe prima poziție în seria pe care FCSB 2 a condus-o timp de doar o zi, în urma succesului reușit în fața echipei Rapid 2. Steliștii au, acum, 33 de puncte, în timp ce FCSB 2 are doar 31.

ADVERTISEMENT

Chiar în startul reprizei secunde, fotbalistul dinamovist Andrei Mitran s-a prăbușit pe gazon, iar medicii și asistenții de pe ambulanță au trebuit să îi acorde primul ajutor. Ulterior, Mitran a fost urcat în ambulanță.

Steaua revine pe primul loc în Liga 3. Victorie categorică cu Dinamo 2

Prima repriză a fost destul de echilibrată și a fost câștigată doar cu 1-0 de roș-albaștri, după golul marcat de Remus Chipirliu în minutul 32. Același Chipirliu a înscris de două ori și în repriza secundă, completându-și hattrick-ul.

ADVERTISEMENT

Ultimul gol a fost reușit de Dragoș Nicolae, în minutul 79. Steliștii au fost net superiori rivalilor alb-roșii, mai ales că Dinamo a rămas în 10 oameni din minutul 52, după accidentarea lui Andrei Mitran.

Dacă Steaua este lider, cu 33 de puncte, Dinamo 2 este pe poziția a 7-a, din zece echipe, cu doar 15 puncte. În etapa viitoare, Dinamo 2 primește vizita echipei Concordia Chiajna 2, în vreme ce Steaua va juca pe terenul lui FC Voluntari 2.

ADVERTISEMENT

Momente de panică. Andrei Mitran s-a prăbușit pe gazon

Inimile tuturor celor prezenți în complexul Ghencea în după-amiaza zilei de 27 martie au bătut cu putere în minutul 52, atunci când Andrei Mitran s-a prăbușit pe teren, fără ca vreun adversar să îl atingă.

Dinamovistul a rămas fără oxigen, conform Prosport, iar medicii de pe Ambulanță au fost luați prin surprindere de căderea jucătorului alb-roșiilor. În cele din urmă, Mitran a fost trecut pe perfuzii, după ce a primit primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Momentele problematice pentru Andrei Mitran pot fi urmărit în înregistrarea partidei, care a fost transmisă de canalul Steaua TV pe Youtube, începând cu 1:21:40.

Medicii au intervenit cu întârziere, spre stupefacția lui Marius Ardelean, antrenorul secund al dinamoviștilor. „Am mai văzut eu din astea, îl lăsați să moară pe teren?”, a strigat tehnicianul către echipajul care s-a lăsat așteptat.

ADVERTISEMENT