Carousel hot news

VIDEO. Steliştii, EUFORICI după prima victorie: “Moment ISTORIC!”

Moment istoric pentru CSA Steaua! Formaţia Armatei a pornit duminică dimineaţă pe un nou drum, disputând primul joc de la reînfiinţarea echipei. A fost vorba doar de un amical, dar tot e un...
23.07.2017 | 16:47
VIDEO. Steliştii, EUFORICI după prima victorie:

Moment istoric pentru CSA Steaua! Formaţia Armatei a pornit duminică dimineaţă pe un nou drum, disputând primul joc de la reînfiinţarea echipei. A fost vorba doar de un amical, dar tot e un eveniment important pentru întreaga suflare “roş-albastră”. Echipa pregătită de Ion Ion s-a impus clar, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Comprest – vezi VIDEO şi detalii, iar după meci tehnicianul a anunţat că aşteaptă în continuare întăriri în lot

“A fost un test util pentru noi, cu o echipă cam de aceaaşi categorie cu cele de unde vrem să evoluăm noi în sezonul următor. Sunt mulţumit de joc, ştiam jucătorii care au venit de la Regal, care au reale calităţi, avem speranţe că putem face o echipă competitivă. Veţi mai auzi în curând de noi”, a declarat antrenorul CSA.

CSA Steaua are numai fotbalişti cu pedigree “roş-albastru”

Acesta a recunoscut, totuşi, că a fost un moment istoric pentru noul club al Armatei. “Le-am spus şi copiilor, e ceva istoric, am făcut un prim pas înainte în acest proiect. E posibil să mai apară nume noi, selecţia e deschisă, pot veni şi jucători cu experienţă. Mai e nevoie de un vârf cu experienţă”, a mai afirmat Ion Ion.

Primul gol al steliştilor a fost înscris de Andrei Alin Predescu, fratele unei scrimere de la CSA, Alexandra Predescu. “Sunt stelist din tată în fiu, născut şi crescut în Ghencea. Am început fotbalul la Steaua la 8 ani şi de aceea am vrut să bat penalty-ul, mi-am dorit să înscriu primul gol la revenirea Stelei. A fost o atmosferă fantastică, sper să promovăm şi să ieşim mereu de pe stadion fericiţi”, a spus Alin Predescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri