Sporturi

Victorie fantastică pentru Simona Halep și Julia Goerges la dublu! Au eliminat favoritele numărul 2 de la Miami

23.03.2019 | 22:26
Victorie fantastica pentru Simona Halep si Julia Goerges la dublu Au eliminat favoritele numarul 2 de la Miami
ADVERTISEMENT

Simona Halep participă la turneul de la Miami și în proba de dublu. După ce a eliminat-o fără emoții pe Taylor Townsend la simplu, sportiva noastră a intrat pe teren în cursul zilei de sâmbătă la dublu alături de Julia Goerges. 

Victorie fantastică pentru Simona Halep și Julia Goerges la dublu!

Cele două au reușit o victorie fantastică în primul tur, eliminându-le pe Timea Babos și Kristina Mladenovic, favoritele 2 la aces turneu. După ce au pierdut primul set cu 4-6, Halep și Goerges și-au adjudecat actul secund la 1, iar apoi s-au impus în super tie-break cu 10-6. În următorul tur, Halep o poate întâlni pe Monica Niculescu. Românca face pereche cu Abigail Spears, iar cele două se duelează în primul tur cu perechea formată din Anna-Lena Gronefeld și Lucie Hradecka. Pe tabloul de simplu, Simona Halep se va duela duminică seara cu Polona Hercog.

ADVERTISEMENT
Gorges si Halep au produs surpiza la dublu
Gorges si Halep au produs surpiza la dublu

Interesant este că Halep și Goerges s-au întâlnit din postura de adversare la simplu la turneul de la Dubai, acolo unde nemțoaica a eliminat-o surprinzător pe româncă în faza sferturilor de finală. A fost cea de-a 58-a victorie obținută de Halep la dublu, care are totodată și 57 de înfrângeri. Deși nu se axează pe această probă, Simona are în palmares un titlu WTA cucerit la dublu.

Simona Halep – Polona Hercog streaming online Miami

Simona Halep nu a reușit să câștige niciun trofeu în 2019. Cele mai bune performanțe ale sale au fost la FED Cup, acolo unde a obținut două victorii cu Pliskova și Siniakova, ajutând România să se califice în semifinale în dauna Cehiei pentru prima dată în ultimii 46 de ani. Apoi, în aceeași săptămână, Halep a ajuns până în finală la Doha, învinsă fiind de belgianca Elise Mertens. Au urmat turnee dezamăgitoare pentru Simona, eliminată în sferturi la Dubai și în turul IV la Indian Wells.

ADVERTISEMENT