Life

Victorie în instanță pentru Monica Gabor. Ce au decis magistrații în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor poate să respire ușurată. Magistrații au luat o decizie în favoarea ei în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu. Despre ce este vorba?
09.03.2023 | 11:04
Victorie in instanta pentru Monica Gabor Ce au decis magistratii in dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu
Monica Gabor și-a demonstrat nevinovăția în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Gabor se poate declara acum o persoană liniștită. Vedeta, care de ani buni trăiește în Statele Unite și care are o relație cu Mr.Pink, a reușit să scape de acuzațiile care i-au fost aduse în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu și care au urmărit-o ani întregi.

Monica Gabor și-a demonstrat nevinovăția în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în urmă cu ani buni, însă asta nu înseamnă că unele lucruri nu au urmărit-o până acum pe vedetă. Fosta soție a afaceristului a tot umblat prin tribunale ani buni, încercând să își demonstreze nevinovăția în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că în respectivul dosar, Monica Gabor era acuzată că ar fi folosit banii firmei pentru interese personale. Mai exact, fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi băgat în faliment firma Monica Columbeanu SRL, acesta acumulând datorii de 300.000 de lei la stat. 

Trebuie menționat faptul că în firma respectivă, vedeta deținea 99% din acțiuni, în timp ce fostul ei soț, Irinel Columbeanu, doar 1%. Potrivit Spynews, zvonurile spuneau că banii din firmă ar fi fost folosiți pentru organizarea nunții celor doi, care nu a fost deloc una ieftină.

ADVERTISEMENT

În final însă, magistrații au decis că Monica Gabor nu este vinovată, deci nu a folosit banii firmei în scopuri personale. Drept urmare, după ani buni de când dosarul a fost deschis, s-a dovedit că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu va fi trasă la răspundere.

Ce decizie au luat magistrații

”Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu apel în 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul procedurilor de insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, se arată în decizia luată de instanță, în dosarul în care un cabinet de insolvență a solicitat tragerea la răspundere a administratorilor, având în vedere încălcarea prevederilor art. 169 din Legea 85/2014, notează Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că firma deținută de Monica Gabor și Irinel Columbeanu a intrat în faliment după ce a fost dată în judecată de către ANAF, care dorea să recupereze banii datorați, respectiv suma de 300.000 de lei de care vorbeam mai sus. La un moment dat și afaceristul lansa acuzații dure la adresa fostei sale soții privind sumele de bani respective. 

”Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar.

ADVERTISEMENT

Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, se arată în decizia luată de magistrați, conform Spynews.ro.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
România blocată. După Valea Oltului, Autostrada A3 București Ploiești. Cât țin restricțiile
România blocată. După Valea Oltului, Autostrada A3 București Ploiești. Cât țin restricțiile
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”