Fotbal intern

Victorie la debutul ca antrenor pentru Daniel Pancu în Rapid – CS Medgidia 2-1

05.10.2018 | 22:17
Victorie la debutul ca antrenor pentru Daniel Pancu in Rapid  CS Medgidia 21

Daniel Pancu și-a început cu dreptul aventura ca antrenor. Numit oficial în funcție miercuri, idolul tribunelor din Giulești a avut la dispoziție numai două zile să pregătească meciul de acasă cu Medgidia.

Totuși, s-a văzut o schimbare în bine în jocul Rapidului, fotbaliștii având o atitudine bună pe toată durata jocului și creându-și numeroase ocazii de gol. S-a terminat 2-1 pentru Rapid, care a strâns 19 puncte din 21 posibile până acum în Liga a 3-a.

Victorie la debutul ca antrenor pentru Daniel Pancu

Petre Goge a deschis scorul în minutul 43 după o acțiune ca în vremurile bune, în timp ce Marian Vlada a majorat diferența cu o lovitură de cap în minutul 51. Rapid a trăit periculos finalul meciului, după ce Vasile Șicu a redus din diferență în minutul 74.

Rapid ar fi trebuit să joace etapa viitoare cu CSO Bragadiru, dar partida nu va mai avea loc, ilfovenii retrăgându-se din campionat. Astfel, următorul meci al Rapidului este tot pe teren propriu, pe 20 octombrie, cu CS Afumați.

Săptămână agitată la Rapid

Conducerea clubului Rapid a luat decizia de a-l demite pe Constantin Schumacher la începutul acestei săptămâni. Finanțatorul Victor Angelescu a fost supărat pe eliminarea surprinzătoare din Cupa României, unde Rapid a pierdut cu 0-2 acasă împotriva celor din Turnu Măgurele.

S-a decis înlocuirea lui Schumacher cu Pancu, cel care ocupa funcția de director tehnic și își încheiase activitatea de fotbalist în vară. Pancone nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat provocarea.

Giuleștenii au primit însă o veste proastă după demiterea lui Schumacher. Vasile Maftei și-a reziliat contractul cu echipa, considerând că această decizie nu a fost una justificată. Maftei și Daniel Niculae au fost prezenți în tribună la meciul cu Medgidia.

Daniel Pancu a câștigat șase trofee ca jucător în Giulești, un titlu național, trei Cupe și două Supercupe ale României. S-a întors la club în vara anului trecut, contribuind la promovarea echipei în Liga a 3-a atât din postura de director tehnic, cât și din postura de jucător.