Fotbal intern

Victorie mare pentru Hagi! FC Viitorul a învins cu 2-1 vicecampioana Poloniei

30.06.2018 | 14:44
Victorie mare pentru Hagi FC Viitorul a invins cu 21 vicecampioana Poloniei

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi, FC Viitorul, a obținut o victorie mare în stagiul de pregătire din Polonia. Sâmbătă dimineață, la Warka, constănțenii au învins cu scorul de 2-1 formația Jagiellonia Bialystok, vicecampioana Poloniei, în cel de-al cincilea meci amical al cantonamentului.

Formația poloneză a deschis scorul în minutul 11 după o lovitură de cap a croatului Ivan Runje. Egalarea a venit de la Ianis Hagi în minutul 59, fiul ”Regelui” înscriind cu un șut la colțul lung de la 14 metri. Victoria a fost adusă în minutul 67 de Denius Drăguș, care a profitat de o greșeală a portarului advers.

La victoria echipei lui Hagi a asistat și Adrian Mihalcea, secundul naționalei

În victoria mare cu Jagiellona Bialystok, antrenorul Gheorghe Hagi a folosit următoarea formulă de echipă: Cojocaru (Buzbuchi 64) – Lima (Băluță 46), Țîru (Leca 70), Hodorogea (Neciu 70), De Nooijer – Achim (Mățan 46), Mladen (Boboc 64), Vînă (Chera 80) – Cicâldău (Houri 70), Drăguș (Pitu 80), I. Hagi (Al. Stoica 80).

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi, FC Viitorul a obținut o victorie mare în fața vicecampioanei Poloniei, Jagiellonia Bialystok, scor 2-1
Echipa antrenată de Gheorghe Hagi, FC Viitorul a obținut o victorie mare în fața vicecampioanei Poloniei, Jagiellonia Bialystok, scor 2-1

În tribunele micuțului stadion din Warka s-a aflat și secundul lui Cosmin Contra, la echipa națională, Adrian Mihalcea, însoțit de antrenorul cu portarii, Leontin Toader. Cei doi au discutat minute bune cu Gheorghe Hagi înainte de startul întâlnirii.

Cele două echipe s-au întâlnit și în iarnă, în stagiul de pregătire Turcia, FC Viitorul impunându-se cu 2-0. După-amiază, de la 17:30, formația lui Gheorghe Hagi va da piept cu o altă echipă poloneză, Podbeskidzie Bielsko.

FC Viitorul va mai disputa două meciuri amicale în cantonamentul din Polonia: în 4 iulie cu Legia Varșovia (campioana Poloniei) și în 5 iulie cu Radomiak Radom, din liga a treia poloneză.