Victorie nebună pentru Monaco în Cupa Ligii Franței! Portarul a executat penalty-ul decisiv cu Rennes

Alin Miu   
in AS Monaco
09/01/2019, 23:31
Victorie nebună pentru Monaco în Cupa Ligii Franței! Portarul a executat penalty-ul decisiv cu Rennes
Victorie nebună pentru Monaco în Cupa Ligii Franței

AS Monaco a început perfect anul 2019. După ce în weekend a mers mai departe în Cupa Franței, grație unei victorii în deplasare cu Roussillon, trupa lui Henry merge și în semifinalele Cupei Ligii Franței, la capătul unui meci nebun.

După 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc, Monaco și Rennes au ajuns la penalty-uri. A fost 7-7 cu trei penalty-uri parate de portarul gazdelor Loic Badiashile, care și-a asumat apoi executarea penalty-ului decisiv. Loic a executat ca un veritabil atacant, iar monegascii au obținut cel de-al doilea succes în decurs de patru zile.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Victorie nebună pentru Monaco în Cupa Ligii Franței!

„Loic a făcut un meci extraordinar și nu mă refer strict la ce s-a întâmplat la loviturile de departajare. A fost fără îndoială omul meciului. Rony Lopes a intrat foarte bine în meci, a creat oportunități pentru noi și a ținut bine de minge. E foarte satisfăcător ca antrenor să vezi că tot ce ai lucrat la antrenamente timp de o săptămână se aplică în timpul meciului” – a spus Thierry Henry la finalul partidei.

Monaco nu se descurcă deloc grozav însă în Ligue 1, acolo unde se află pe loc retrogradabil. După 18 etape, ASM are doar 13 puncte strânse și un deficit de cinci puncte față de ocupanta ultimului loc neretrogradabil. Monaco debutează în campionat în noul an împotriva unui adversar dificil, duminică urmând a se deplasa pe terenul lui Marseille, formație cu pretenții de cupe europene.

Pentru a evita retrogradarea, Monaco a făcut un transfer spectaculos: l-a adus pe Cesc Fabregas de la Chelsea pentru 25 de milioane de euro. A semnat totodată și experimentatul fundaș central Naldo, care, de altfel, chiar a evoluat în partida din Cupa Ligii cu Rennes.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×