Sport

O nouă victorie în Emirate pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf! Al Wasl s-a impus în deplasare

02.05.2019 | 23:31
O noua victorie in Emirate pentru echipa lui Laurentiu Reghecampf Al Wasl sa impus in deplasare

O nouă victorie în Emirate pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf. Al Wasl s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-1, pe terenul celor de la Ajman, formaţie care era neînvinsă de cinci etape. Mai sunt trei runde până la finalul acestui sezon în campionatul Emiratelor Arabe Unite şi echipa lui Laurenţiu Reghecampf nu are treabă cu nici unul dintre polii de interes ai clasamentului.

Victorie pentru Laurenţiu Reghecampf în campionatul Emiratelor Unite

Ocupă locul 8 din 14 echipe, cu 30 de puncte, unul mai puţin decât formaţia pe care a învins-o pe terenul acesteia în ultima etapă. Chiar dacă ar obţine victorii pe linie până la final echipa românului nu mai poate urca mai mult de locul 6, în cel mai bun caz.

Anul trecut, aflat pe banca lui Al Wahda, Reghe se bătea la titlu cu Al Ain, dar şi Al Ain în această ediţie e departe de podium, liderul autoritar fiind Al Sharjah, aproape campioană, pentru că mai are nevoie de un singur punct. Al Sharjah este singura echipă încă neînvinsă din acest sezon.

Laurenţiu Reghecampf e pe ultimul loc în grupa Ligii Campionilor Asiei, Imagine din eşecul din Iran cu Zob Ahan
Laurenţiu Reghecampf e pe ultimul loc în grupa Ligii Campionilor Asiei, Imagine din eşecul din Iran cu Zob Ahan

Reghe are şanse minime să treacă de grupe în Liga Campionilor Asiei

Laurenţiu Reghecampf nu poate ataca nici un trofeu în acest sezon cu Al Wasl. A ajuns în semifinale la Cupa Preşedintelui şi a pierdut cu 5-1 în faţa liderului Al Sharjah şi a ajuns până în sferturi în Cupa Emiratelor. Echipa sa joacă şi în grupele Ligii Campionilor Asiei, dar e pe ultimul loc după patru meciuri, cu o victorie şi trei eşecuri, golaveraj 2-10.

Reghecampf a semnat cu Al Wasl spre sfârşitul anului trecut, când echipa se afla în pericol de a retrograda. Un contract până în vară, cu obiectiv salvarea de la retrogradare. În luna martie şefii lui Al Wasl i-au oferit un contract până în 2021, în aceşti ani românul urmând a încasa 7 milioane de dolari, sumă prevăzută şi drept clauză în cazul în care va fi demis.