Fotbal international

Victorie pentru Marius Șumudică în Arabia Saudită! Al Shabab e pe 3 și etapa viitoare joacă împotriva echipei lui Isăilă

11.04.2019 | 21:09
Victorie pentru Marius Sumudica in Arabia Saudita Al Shabab e pe 3 si etapa viitoare joaca impotriva echipei lui Isaila
ADVERTISEMENT

Victorie fără drept apel pentru Marius Șumudică în Arabia Saudită! Al Shabab a executat-o pe Al Batin, într-o partidă disputată în deplasare. 1-2 a arătat tabela de marcaj la finalul întâlnirii, scor la care trupa fostului antrenor al Astrei își păstrează poziția a treia a clasamentului, indiferent de rezultatul pe care îl va avea Al Taawon în această rundă. Al Shabab a acumulat 50 de puncte și are 14 victorii, 8 remize și 5 înfrângeri în această ediție.

Victorie pentru Marius Șumudică în Arabia Saudită!

Seba este cel care a deschis scorul la Al Batin. Era minutul 37 al partidei când atacantul brazilian a punctat pentru oaspeți. Tot el a făcut dubla în minutul 66 și Marius Șumudică se relaxa pe marginea terenului. Al Shabab a conservat rezultatul, dar gazdele au reușit să marcheze și ele o dată. S-a întâmplat chiar în prelungirile partidei când Al Batin a primit o lovitură de la 11 metri. Crysan și-a asumat responsabilitatea și l-a învins pe portarul lui Șumudică.

ADVERTISEMENT

De remarcat că la Al Shabab au evoluat și Constantin Budescu și Valerică Găman. Cei doi au fost integraliști și au contribuit din plin la victoria echipei. Nu se liniștesc apele pentru formația lui Șumudică. Ex-rapidistul joacă etapa viitoare împotriva unei alte echipe antrenată de un român. Al Hazm are probleme mari de tot în acest sezon și ar putea retrograda. Daniel Isăilă, fostul selecționer al naționalei de tineret o pregătește pe formația de pe locul 12 din Arabia Saudită.

Victorie pentru Marius Șumudică în Arabia Saudită! Șumudică
Marius Șumudică a rămas pe locul 3 în Arabia Saudită după 27 de partide

CFR Cluj, zero șanse cu Budescu

Dacă termină pe locul 3, Al Shabab intră în preliminariile Ligii Campionilor Asiei. Șumudică spune că echipa se va baza și pe Budescu indiferent de interesul pe care îl are Dan Petrescu pentru internaționalul român. Ardelenii ar vrea ca Budescu să îi ajute să se califice măcar în grupele Europa League, dar Marius Șumudică le-a tăiat din start elanul campionilor României. “Nimeni din România nu și-l permite pe Budescu.

ADVERTISEMENT

El mai are doi ani de contract aici, un salariu pe care nu poate să îl suporte nimeni în România și nu cred că arabii ar renunța așa ușor la el”, a spus Marius Șumudică atunci când a fost chestionat despre o posibilă trecere a lui Budescu în Gruia.

  • 2018 este anul în care Marius Șumudică a preluat-o pe Al Shabab