Carousel hot news

Victorie pentru Moraru! Cine vine în locul Cristinei Andronache la Rapid

Valerii Moraru a scăpat, în sfîrşit, de Cristina Andronache. Tribunalul Bucureşti a înlocuit-o din funcţia de administrator judiciar al Rapidului, instanţa numind în locul acesteia...
Autor: Răzvan Scarlat | 28.10.2014 | 18:18
Victorie pentru Moraru! Cine vine în locul Cristinei Andronache la Rapid

Valerii Moraru a scăpat, în sfîrşit, de Cristina Andronache. Tribunalul Bucureşti a înlocuit-o din funcţia de administrator judiciar al Rapidului, instanţa numind în locul acesteia consorţiul format din VF Insolvenţă SPRL şi CII Cornea Dana Letiţia, la propunerea acţionarului majoritar Valerii Moraru.

“Instanţa dispune înlocuirea practicianului în insolvenţă CII Andronache Cristina desemnat în calitate de administrator judiciar privind debitoarea SC FC Rapid SA – în reorganizare judiciară. Desemnează în calitate de administrator judiciar, la propunerea creditorului majoritar Azuga Waters SRL, pe consorţiul format din VF Insolvenţă SPRL şi CII Cornea Dana Letiţia cu un onorariu provizoriu de 2.500 lei din averea debitoarei, urmînd a se emite adresă pentru îndeplinirea atribuţiilor legale în acord cu prevederile art. 20 din Legea nr. 85/2006. Cu recurs în 7 zile de la comunicare”, se menţionează în soluţia instanţei publicată pe portarul Ministerului Justiţiei.

De asemenea, instanţa a dispus ca FC Rapid să-i plătească remuneraţia Cristinei Andronache pînă la data înlocuirii sale. “Instanţa dispune descărcarea de gestiune şi constată încetate cu acest moment atribuţiile administratorului judiciar Cabinetul Individual de Insolvenţă Andronache Cristina. Dispune plata renumeraţiei pentru perioada de administrare judiciară în baza documentelor justificative din averea debitoarei, cu respectarea ordinii de preferinţă prevăzută de Legea nr. 85/2006 a insolvenţei, în favoarea Cabinetul Individual de Insolvenţă Andronache Cristina”, se mai precizează pe site-ul citat, informează Mediafax.

Cristina Andronache avea calitatea de administrator judiciar al clubului giuleştean din 7 decembrie 2012, cînd Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus atunci de George Copos.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!