Sporturi

Victorie pentru Sharapova la Shenzen! Rusoaica a eliminat-o din competiție pe Bacsinszky

Autor: Alexandru Năstase | 31.12.2018 | 11:39
Maria Sharapova s-a calificat în turul doi al competiției de la Shenzen

Victorie uriașă pentru Maria Sharapova în primul tur al turneului de la Shenzen! Rusoaica s-a impus în fața unei foste jucătoare de Top 10, Timea Bacsinszky, scor 6-2, 7-6. Sharapova aproape că nu a avut adversar în primul set. A servit foarte bine, a stat mult pe linia de fund a terenului de unde a întors aproape fiecare minge și a devenit letală în momentul în care a urcat la fileu. Cu toate acestea, rusoaica nu a început tocmai bine – a fost condusă cu 2-0 inițial. De acolo jocul său s-a schimbat mult în bine și adversara n-a mai avut nicio șansă.

Abia în actul secund Timea Bacsinszky a revenit. A luat din nou primele două game-uri și a dat semne că nu mai vrea să cedeze. Fostul lider mondial, Sharapova nu a abandonat însă, a construit cu migală fiecare punct și bazându-se din plin și pe simpatia spectatorilor a reușit să împingă actul în tie break. Rusoaica nu a iertat, a trecut repede în avantaj și a rezolvat prima din cele trei mingi de meci pe care le avea la dispoziție.

Victorie pentru Sharapova la Shenzen!

“Sunt foarte fericită că m-am întors să joc aici. A fost un drum lung pentru mine, mi-a luat suficient timp să-mi revin după accidenrarea de la umăr. Poate că nu o să mă simt perfect în primele jocuri, dar am nevoie să-mi îmbunătățesc prestația de la meci la meci. Însă numai fiind înapoi aici, într-o atmosferă de turneu și tot înseamnă un lucru imens pentru mine. Ești aici pentru un motiv și acela este să concurezi și să încerci să fii campion din nou”, a declarat Maria Sharapova după partida cu  Timea Bacsinszky din primul tur de la Shenzen.

În turul următor, Maria Sharapova va juca împotriva favoritei gazdelor. Chinezoaica Wang Xinyu are două turnee de Grand Slam bifate la juniori, în proba de dublu și a beneficiat de un wild card la Shenzen.

  • 29 este locul pe care îl ocupă Maria Sharapova în clasamentul WTA

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!