Cele mai citite

Victorie pentru “tigrul” de pe patul de spital

Jucătorii de la AS Monaco au ţinut morţiş să cîştige meciul din ultima etapă a Lgie 1, disputat acasă în faţa celor de la Olympique Marseille, atît pentru a reduce deficitul dintre locul...
27.01.2014 | 14:40
Victorie pentru
Falcao a privit meciul din spital şi a fost foarte emoţionat de gestul coechipierilor de la Monaco

Jucătorii de la AS Monaco au ţinut morţiş să cîştige meciul din ultima etapă a Lgie 1, disputat acasă în faţa celor de la Olympique Marseille, atît pentru a reduce deficitul dintre locul doi şi liderul PSG, cît şi pentru a aduce un omagiu colegului lor, internaţionalul columbian Radamel Falcao, care a suferit o gravă accidentare.

“Forţa, tigrule, poţi să o faci!”

Pe tricourile jucătorilor lui Claudio Ranieri erau fotografia lui Falcao, a cărui poreclă este “Tigrul” şi mesajul simplu, dar foarte puternic din punct de vedere emoţional. “Forţa, Tigrule, poţi să o faci!”. Falcao a văzut meciul de pe patul de spital unde petrece deocamdată perioada cea mai dificilă după accidentarea din meciul de Cupă jucat la o echipă de amatori, Monts, o accidentare care, fără o recuperare miraculoasă, are şanse minime să îi mai dea şanse lui Falcao să conducă atacul Columbiei la Mondialul din Brazilia.

57 de milioane de euro a costat transferul lui Radamel Falcao de la Atletico Madrid la AS Monaco

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri