Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„Victorieee!”. Fanii „tricolorilor” nici nu vor să audă de blat la meciul Romania – Slovacia. Video exclusiv

Fanii români se pregătesc să ia cu asalt stadionul din Frankfurt pentru partida România - Slovacia. Niciunul nu concepe ca „tricolorii” să nu câștige în această seară.
Victorieee Fanii tricolorilor nici nu vor sa auda de blat la meciul Romania  Slovacia Video exclusiv
„Victorieee!”. Fanii „tricolorilor” nici vor să audă de blat la meciul Romania - Slovacia. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii „tricolorilor” și-au exprimat dorința înainte de România – Slovacia, ultimul meci din Grupa E de la Euro 2024. Suporterii naționalei noastre vor toate cele 3 puncte și nici nu concep ideea de blat.

Fanii „tricolorilor” vor 3 puncte! Nimeni nu concepe ca România să facă blat cu Slovacia

Cu un rezultat de egalitate, România și Slovacia merg braț la braț în optimile de finală ale Campionatului European din Germania. Atât în presa de la noi, cât și în cea internațională au apărut specualții conform cărora cele două naționale o vor da la pace în partida de la Frankfurt. Fanii care îi vor încuraja pe „tricolori” pe Deutsche Bank Park nu vor altceva decât victoria.

ADVERTISEMENT

„2-0, 3-0 minimum pentru România diseară. Vrem să câștigăm, suntem români. Am jucat bine și cu Belgia, și cu Ucraina, putem să câștigăm foarte ușor. Putem ajunge până în sferturi foarte ușor. Luptați în continuare pentru noi, băieți, vă susținem din spate”, a declarat un român stabilit în Germania.

„O să ajungem în finală, să-și anuleze Hagi nunta”

Duelul dintre România și Slovacia e programat miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, pe Deutsche Bank Park, din Frankfurt. De la aceeași oră se va disputa și celălalt meci din grupă, Belgia – Ucraina. Înaintea ultimei etape, toate cele patru naționale au fiecare câte 3 puncte.

ADVERTISEMENT

„Eu sper la victorie, măcar un 1-0. Sper să ajungă cât mai sus România”, „1-0 pentru România, Dennis Man. România nu face blat. Ajungem până în optimi. Hai, România”, „2-0 cel puțin pentru România. Nu jucăm la egal. Locul 1 ar fi potrivit pentru România.

O să ajungem în finală, să-și anuleze Hagi nunta. Luptați cu sufletul! Nu am mai fost de mult aici, ar face mândri o țară întreagă. Mai ales pe noi care suntem plecați de ani de zile. Pentru noi ar fi un bonus, o mândrie”, au spus românii stabiliți în Germania.

ADVERTISEMENT

2-0, pronosticul preferat al fanilor români

România are doar două victorii în cele șase participări ale sale la un Campionat European. Prima a fost obținută la Euro 2000, cu Anglia, scor 3-2. A doua s-a bifat în chiar prima etapă a turneului final din acest an, 3-0, cu Ucraina. Suporterii reprezentativei noastre sunt convinși că urmează și succesul cu numărul trei.

„2-0 lejer, să putem pleca de pe stadion cu lacrimi de fericire. Ne ajută mai mult locul 1. Sper să ajungem până în semifinale. Hai, România!” „2-0 sau 3-0 România! Cel mai bine ar fi să terminăm pe locul! Vom ajunge până în finală, o să câștigăm”

ADVERTISEMENT

„2-0 pentru România. Nu contează egalul, suntem români, mergem mereu la victorie. Sperăm să mergem cât mai sus, dacă ieșim din grupă nu mai contează atât de mult. Băieții să aibă încredere și să arate că sunt români”, au transmis, plini de optimism, fanii naționalei lui Edi Iordănescu.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

„VICTORIEEEE!”. Fanii „tricolorilor” nu vor un blat la meciul Romania - Slovacia

ADVERTISEMENT
4.40 este cota BETANO pentru „2 solitst” la Slovacia - România