Arturo Vidal va lipsi tot restul sezonului! Anunţul făcut de Bayern

Tibi Demeter   
in Cele mai citite
17/04/2018, 18:38
Arturo Vidal va lipsi tot restul sezonului! Anunţul făcut de Bayern

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE, 17 aprilie, 18:35 / Arturo Vidal va ratat dubla manşă cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor şi va lipsi până la finalul sezonului după ce a suferit o accidentare la genunchi. Clubul bavarez a anunţat pe Twitter că mijlocaşul sud-american nu va mai reveni până la finalul stagiunii.


UPDATE, 16 aprilie, ora 14:16 / Arturo Vidal va fi supus, luni, unei intervenţii chirugicale. Anunţul a fost făcut de Jupp Heynckes, antrenorul lui Bayern Munchen. “Arturo s-a accidentat la genunchi fără să fie lovit şi are nevoie de o mică intervenţie. Va lipsi pentru puţin timp şi ar fi o mare pierdere pentru noi dacă nu va juca în meciul cu Real Madrid”.


Oficialii lui Bayern Munchen au avut mari emoţii duminică dimineaţă, cu doar zece zile înaintea manşei tur din Liga Campionilor, împotriva celor de la Real Madrid, după ce Arturo Vidal a fost nevoit să părăsească accidentat terenul de antrenament, conform jurnaliştilor de la Bild.

Nemţii au anunţat că sud-americanul s-a prăbuşit pe gazon în timpul unui joc amical între rezerve, în urma unei probleme la genunchiul drept, după primele gesturi. Vidal a avut nevoie de ajutorul colegilor şi a staff-ului tehnic pentru a părăsi terenul pe o targă.

Vidal a lipsit în sferturile de finală din cauza unei accidentări similare

Fotbalistul lui Bayern Munchen a ratat partida cu Sevilla din Liga Campionilor din cauza unei accidentări într-o zonă similară. Real Madrid şi Bayern Munchen se vor duela în semfinalele UEFA Champions League pe 25 aprilie, respectiv 1 mai.

Închide ×