Simona Halep

Video. 3 GIF-uri virale în Halep – Dodin! Simona a rupt racheta, Oceane şi-a înnebunit fanii

Simona Halep - Oceane Dodin a fost un meci care a avut de toate. Răsturnări de situaţie, lovituri incredibile, momente tensionate şi... încinse.
23.03.2018 | 02:10
Video 3 GIFuri virale in Halep  Dodin Simona a rupt racheta Oceane sia innebunit fanii

Simona Halep a avut nevoie de mai bine de două ore pentru a-şi asigura o calificare în turul 3 la Miami, la capătul unui meci electrizant, scor 3-6, 6-3, 7-5. A fost un meci pentru istorie, în care ambele jucătoare au reuşit multe lovituri spectaculoase. Detalii aiciIată, însă, şi alte momente tari, ale partidei, trecute poate prea uşor cu vederea.

1. Dodin i-a servit victoria Simonei

Altfel arma ei de bază, serviciul a trădat-o pe Oceane Dodin în meciul cu Simona Halep. S-a văzut din prmul game, în care a făcut 3 duble greşeli! A terminat partida cu 16! La o intervenţie a tatălui şi antrenorului ei, Oceane s-a plâns că nu vede mingea din cauza soarelui. Cel mai nereuşit serviciu, în mod cert, a fost la 2-2 în primul set. Mingea servită de ea a ajuns cu greu la fileu, dar asta după ce a căzut iniţial în terenul franţuzoaicei.

3. E rochie, nu tricou!

În startul setului secund, Simona Halep a luat-o tare pe Oceane Dodin. Atât de bulversată a fost franţuzoaica, încât a uitat că este îmbrăcată într-o rochie. Pe care a ridicat-o tacticos pentru a se şterge la ochi. O imagine pe placul domnilor care au urmărit partida.

3. Halep a învăţat smash-ul

În fine, în ultimul GIF memorabil, Simona Halep este protagonista. Exasperată de loviturile câştigătoare trimise de Dodin, “nedemne” de un lucky loser care trebuia bătut fără prea mult efort, Simona a cedat. Iar victimă i-a căzut propria rachetă, pe care a făcut-o praf. Fanii au huiduit-o pe româncă, dar măcar am văzut un smash reuşit al Simonei, ceea ce se întâmplă destul de rar.

Tags: