News

VIDEO. A apărut trailerul filmului Bad Boys 3. Românii îl pot vedea începând cu ianuarie 2020

05.09.2019 | 14:29
VIDEO A aparut trailerul filmului Bad Boys 3 Romanii il pot vedea incepand cu ianuarie 2020

A apărut trailerul filmului Bad Boys 3, unul în care faimosul cuplu de detectivi se întoarce. Martin Lawrence și Will Smith s-au reunit în cea de-a treia parte a filmului. Cei doi și-au reluat rolurile de detectivi în Miami în „Bad Boys for Life”, iar filmul va apărea în cinema, în Statele Unite, în ianuarie 2020. Tot atunci vor putea și românii să urmărească filmul. Până la acea dată, fanii sunt invitați să vizioneze trailerul care tocmai a fost făcut public.

A apărut trailerul filmului Bad Boys 3

De altfel, Bad Boys 3, al treilea film din seria ”băieților răi a fost confirmat cu câteva luni în urmă chiar de Will Smith și Martin Lawrence. Vă reamintim că Bad Boys și Bad Boys 2 au fost comedii de acțiune primite foarte bine de public. Este adevărat că privite strict prin prisma criticilor, cele două filme nu au rupt gura tâgului, însă capital pentru lansarea celei de-a treia părți s-a dovedit în cele din urmă, punctul de vedere al publicului.

Primele două filme încă se difuzează periodic la televiziunile noastre și, culmea, reușesc să facă audiență. Au trecut nu mai puțin de 15 ani de la apariția celui de-al doilea film din serie, iar ideea de Bad Boys 3 a stat mult timp învăluită în mister. Au existat și o mulțime de piedici în timpul producției, iar filmul ar fi trebuit să apară în februarie 2017. Din păcate pentru fani, acesta a tot fost amânat și, la un moment dat, chiar dat uitării.

Românii îl pot vedea începând cu ianuarie 2020

În general prea multe amânări la Hollywood sugerează că un proiect va ajunge să fie tras pe linie moartă. Will Smith a fost primul care a confirmat că Bad Boys 3 va fi lansat în ianuarie 2020. Acesta a postat pe Instagram un scurt clip în care apărea alături de Martin Lawrence și în care anunța apariția filmului. În descrierea postării reitera încă o dată: ”a durat fooooarte mult, dar acum e aici! Băieți răi pe viață! Ne-am întors!”

Filmările au început la jumătatea lunii ianuarie și primele imagini de pe platourile de filmare i-au adus pe fani în extaz. Conform scenariului, Burnett (Martin Lawrence) e inspector de poliție, Lowery e un polițist aflat la criza vârstei de mijloc. Ei se reunesc pentru a aduce după gratii un lider de temut al unui cartel de droguri.