News

Video. Accident cu victime și pagube produs de un șofer drogat și fără permis. Deplasarea în zig-zag, surprinsă de camere

Un șofer drogat și fără permis a comis un grav accident în județul Mehedinți. Acesta a doborât un semafor și a rănit două persoane.
05.06.2023 | 13:24
Video Accident cu victime si pagube produs de un sofer drogat si fara permis Deplasarea in zigzag surprinsa de camere
Șofer drogat și fără permis, grav accident în Mehedinți. A doborât un semafor și a rănit două persoane. Sursa foto: capturi Actual Mehedinți / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un șofer drogat și fără permis a comis un spectaculos accident pe o șosea intens circulată din județul Mehedinți. Bărbatul a fost surprins pe camere în momentul în care, sub influența substanțelor, se deplasează în zig-zag pe carosabil.

Șofer drogat și fără permis, grav accident în Mehedinți. A doborât un semafor și a rănit două persoane

Din primele informații, reiese că evenimentul s-a produs în Drobeta-Turnu Severin. Pe o filmare apărută în mediul online se vede cum un șofer conduce cu viteză, apoi pierde controlul volanului și lovește un stâlp.

ADVERTISEMENT

Mașina șoferului drogat se deplasează în zig-zag zeci metri, după care se izbește de un stâlp. Coliziunea a avut loc în dreptul unei treceri de pietoni. Din fericire, aici nu se afla nimeni în acel moment, astfel că nu s-au raportat victime în rândul pietonilor.

În schimb, s-au raportat persoane rănite care se aflau în mașina șoferului. La scurt timp după accident, un echipaj SMURD a sosit la locul accidentului. Medicii le-au acordat îngrijiri altor două persoane aflate în vehicul.

ADVERTISEMENT

Șoferul fugar, care a doborât un semafor, prins de poliție

Într-o primă fază, șoferul de 35 de ani aflat la volanul mașinii a fugit de la locul faptei. Ulterior, acesta a fost prins și depistat pozitiv la cocaină. El a fost reținut 24 de ore cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației locale ActualMehedinți, accidentul rutier a avut loc duminică, 4 iunie, la orele dimineții, în zona intersecției Tudor Vladimirescu – Independenței.

”În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, de polițiștii Biroului Rutier, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți, a fost identificat conducătorul auto.

ADVERTISEMENT

E vorba de un bărbat de 35 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța cocaină.”, transmite IPJ Mehedinți.

ADVERTISEMENT