News

Video. Accident în lanţ în SUA. Peste 60 de maşini, implicate într-un carambol din cauza unei furtuni de zăpadă

Un accident în lanț a avut loc în SUA. Zeci de mașini au fost implicate într-un carambol din cauza unei furtuni de zăpadă. Cel puțin trei persoane au murit
29.03.2022 | 14:42
Video Accident in lant in SUA Peste 60 de masini implicate intrun carambol din cauza unei furtuni de zapada
ADVERTISEMENT

Americanii au fost luați prin surprindere de o furtună de zăpadă care a dus la producerea unui carambol cu 60 de mașini. În urma accidentului în lanț, cel puțin trei persoane au murit.

Zeci de mașini implicate într-un carambol din cauza unei furtuni de zăpadă în SUA

Cel puțin trei persoane au murit în urma unui carambol cu zeci de mașini care a avut loc pe autostrada Interstate 81 din Pennsylvania, din cauza unei furtuni de zăpadă, scrie CBS News.

ADVERTISEMENT

Oficialii americani au declarat că accidentul în lanț a provocat și un incendiu de amploare.

Evenimentul rutier a fost raportat pentru prima dată între Ieșirea 116 – PA 901 și Ieșirea 119 – Highridge Park Rd. Înainte de producerea accidentului, în zonă au fost semnalate furtuni puternice de ninsoare. Toate benzile au fost închise.

Autoritățile locale au confirmat cele trei decese și au precizat că numărul morților va crește cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Un videoclip al incidentului arată cum mai multe vehicule se ciocnesc unul de celălalt, iar unele mașini încearcă să iasă de pe șosea pentru a fi în siguranță.

Aproximativ 60 de mașini, implicate în carambolul din SUA

Aproximativ 60 de mașini au fost implicate în carambol, iar autoritățile au raportat pagube uriașe.

ADVERTISEMENT

Cel puțin trei remorci de tractor au luat foc, potrivit unui reprezentant al Oficiului Județean de Management al Urgențelor Schuylkill.

De asemenea, cel puțin 24 de persoane au fost duse de urgență la spital, a declarat un reprezentant al serviciilor de urgenţă.

ADVERTISEMENT

Accidente în lanț în SUA, din cauza furtunilor de zăpadă

Ce s-a întâmplat luni seară în Pennsylvania nu este un eveniment singular.

Un accident similar cu reacție în lanț a avut loc pe Interstate 93, în New Hampshire, în 2015, potrivit unei afiliate CBS din Boston.

În plus, în februarie 2021, șase persoane au murit într-un accident de 133 de vehicule declanșat de burniță înghețată în apropiere de Dallas, a raportat CBS DFW.

ADVERTISEMENT