News

Video. Accident mortal în Teleorman. O dubă a fost strivită între două Tir-uri. Șoferii s-au luat la bataie

Doi șoferi de TIR ar fi provocat intenționat un accident, după o șicanare în trafic. Din păcate, un bărbat a murit. Tragedia s-a petrecut în județul Teleorman.
20.11.2021 | 12:50
Video Accident mortal in Teleorman O duba a fost strivita intre doua Tiruri Soferii sau luat la bataie
Accident mortal în Teleorman. Foto: ISU Teleorman/Antena3
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit într-un accident grav petrecut în județul Teleorman. Victima în vârstă de 60 de ani a decedat după ce camioneta în care se afla a fost prinsă și strivită între două tir-uri.

Totul a pornit de la o șicanare în trafic. Conducătorul dubei s-ar fi certat prin stație cu cei doi șoferi de tir pentru că aceștia nu-l lăsau să depășească.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au intervenit detașamentul Alexandria cu 1 descarcerare,1 ASAS, 2 SAJ şi 2 SMURD. În urma impactului violent dintre cele trei autovehicule (2 TIR-uri și o autocamionetă), a rezultat o victimă, inconștientă, încarcerată.

Accident groaznic în județul Teleorman. Un bărbat a murit, după ce două TIR-uri şi o camionetă s-au izbit

Victima se afla pe scaunul din dreapta din dubă. După accident s-a iscat o bătaie între cei trei șoferi. Bărbații au fost despărțiți de pompieri.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc pe E70 în localitatea Vităneşti, Teleorman. În urma impactului dintre două tiruri şi o dubă, un bărbat a decedat.

Camioneta a fost prinsă între cele două Tir-uri. Un pasager a murit

Foto: ISU Teleorman/Antena3

Înainte de accident, cei trei șoferi ar fi avut un s-ar fi certat prin intermediul stațiilor de emisie recepție. Ulterior, cei doi șoferi de TIR ar fi încercat să-i dea o lecție bărbatului care conducea duba, potrivit unor surse din poliție.

ADVERTISEMENT

Duba a fost prinsă între cele două camioane. La un moment dat a avut loc o frânare bruscă, iar duba s-a izbit de TIR-ul din față.

În dubă se aflau doi oameni, șoferul și un pasager. În urma accidentului, pasagerul a murit.

Acesta a fost scos rapid de pompierii militari și predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgență la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat.

ADVERTISEMENT

Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital”, a transmis IPJ Teleorman, conform Antena3.

ADVERTISEMENT