Cele mai citite

VIDEO / Accident TERIBIL în cursa de la Le Mans! Maşina s-a făcut BUCĂŢI, pilotul e în SPITAL

În acest weekend are loc cursa de la Le Mans şi nu există ediţie care să nu aibă parte de incidente. Astăzi, în antrenamentele libere, unul dintre piloţii Audi, Loic Duval a intrat în...
11.06.2014 | 21:35

În acest weekend are loc cursa de la Le Mans şi nu există ediţie care să nu aibă parte de incidente. Astăzi, în antrenamentele libere, unul dintre piloţii Audi, Loic Duval a intrat în parapet şi a făcut maşina bucăţi. 

Pilotul a fost internat în spital şi, din fericire, a scăpat cu viaţă şi este conştient. Nu se ştie dacă pilotul va lua startul în cursa de 24 de ore. Sesiunea de antrenamente a fost întreruptă cîteva ore după accident.

accident2

Loic Duval face parte din echipajul considerat drept principal favorit pentru victoria la clasa de elită, a prototipurilor. Alături de Duval, din echipă mai fac parte Lucas Di Grassi şi Tom Kristensen, de 9 ori cîştigător al cursei de la Le Mans.

audi-loic-duval

De-a lungul timpului au decedat 21 de piloţi în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Ultimul dintre ei a fost Allen Simonsen, care a decedat anul trecut la mai puţin de o oră de la startul cursei.

Vezi video:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri