Cele mai citite

După accidentarea HORROR, Falcao s-a resemnat. Vezi imagini de la OPERAŢIA columbianului!

UPDATE 25 ianuarie ora 16:10 Falcao a fost operat de către o echipă de 5 medici după accidentarea suferită la meciul cu Monts. Mai mult ca sigur, columbianul nu va juca la Cupa Mondială din...
25.01.2014 | 16:11
ADVERTISEMENT

UPDATE 25 ianuarie ora 16:10 Falcao a fost operat de către o echipă de 5 medici după accidentarea suferită la meciul cu Monts. Mai mult ca sigur, columbianul nu va juca la Cupa Mondială din Brazilia, medicii fiind sceptici.

falcao

UPDATE ora 17:08 Este oficial faptul că internaţionalul columbian va rata participarea la turneul final al CM din Brazilia. Accidentarea suferită în timpul meciului de miercuri seară, din Cupa Franţei, îl va ţine pe margine minim şase luni, ceea ce înseamnă sută la sută că omul numărul 1 al Columbiei nu va fi prezent în Brazilia!

Alertă pentru AS Monaco şi pentru naţionala Columbiei! Falcao este suspect de ruptură de ligamente după ce a fost faultat dur la meciul Monts – Monaco. Atacantul columbian a ieşit pe targă în minutul 47, la doar cîteva zeci de minute după ce reuşise să deschidă scorul. Detalii privind starea atacantului de sănătate încă nu au fost făcute publice de clubul monegasc, însă imaginile inidcă o accidentare gravă care ar putea să-l facă să rateze prezenţa la Cupa Mondială din Brazilia!

ADVERTISEMENT

falcao

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri