Fotbal international

VIDEO / Mircea Lucescu iese la ATAC după înfrîngerea cu Dnipro: “Se repetă istoria!”

UPDATE 15 august, ora 15:36 / Mircea Lucescu a fost nemulţumit de maniera de arbitraj în meciul pierdut de Şahtar cu Dnipro, 0-2 pe teren propriu în care echipa lui "Il Luce" a avut un penalty...
Autor: Marian Popovici | 15.08.2015 | 15:30
VIDEO / Mircea Lucescu iese la ATAC după înfrîngerea cu Dnipro:

UPDATE 15 august, ora 15:36 / Mircea Lucescu a fost nemulţumit de maniera de arbitraj în meciul pierdut de Şahtar cu Dnipro, 0-2 pe teren propriu în care echipa lui “Il Luce” a avut un penalty neacordat:

“În minutul 80, la 0-0, am avut un penalty clar. Nici nu se discuta, am văzut acum reluările. Au mai fost şi alte faulturi în careu la Teixeira şi Gladky, dar nu s-a acordat nimic.

Se repetă istoria de anul trecut. În meciurile directe cu competitoarele noastre, avem un arbitraj total contra. Probabil că asta se doreşte… Sînt puţine meciuri şi nu ai timp să recuperezi, iar meciurile directe sînt arbitrate de o manieră ruşinoasă”, a declarat Lucescu la finalul meciului.

************************************
Meci de coşmar pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Şahtar a pierdut cu 0-2 meciul împotriva lui Dnipro după două goluri încasate pe final. După doar 5 etape, Dinamo Kiev se poate distanţa la 5 puncte în fruntea clasamentului. 

Şahtar juca meciul de pe teren propriu cu Dnipro pe arena din Odessa. Echipa lui Mircea Lucescu a controlat meciul şi a avut şi un penalty neacordat în minutul 70 la Alex Teixeira. Şahtar a atacat în valuri, însă în minutul 84, oaspeţii au scăpat pe contraatac şi au înscris prin Matheus.

VEZI AICI GOLURILE CARE AU ÎNGROPAT ŞAHTARUL

Lucrurile au luat o turnură şi mai neplăcută pentru Şahtar, Shevchuk fiind eliminat în prelungiri, înainte ca Seleznyov să închidă tabela în minutul 90+4. După 5 meciuri, Şahtar se menţine pe locul doi cu 10 puncte după 5 etape.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!