Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Adrian Mititelu ştie ce se va întâmpla în FCU Craiova – FCSB. “Îmi dau seama imediat de mârţoagă şi de armăsar. Îi batem!” Exclusiv

Într-o intervenţie telefonică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a anunţat că ştie ce se va întâmpla în FCU Craiova - FCSB.
08.11.2022 | 13:53
Video Adrian Mititelu stie ce se va intampla in FCU Craiova  FCSB Imi dau seama imediat de martoaga si de armasar Ii batem Exclusiv
De ce este sigur Adrian Mititelu că FCU Craiova o va învinge pe FCSB (colaj foto: FANATIK)
ADVERTISEMENT

FCU Craiova nu are parte de cel mai bun sezon în Superliga şi, după 17 etape, ocupă locul 14 în clasament, poziţie care duce în barajul de supravieţuire în prima ligă. Cu toate acestea, Adrian Mititelu a anunţat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, la câteva ore după înfrângerea cu CFR Cluj, că este sigur că va câştiga meciul cu FCSB.

Motivul pentru care Adrian Mititelu crede că FCU Craiova o va învinge pe FCSB

Duminică, de la ora 21:00, FCSB se va deplasa pe terenul lui FCU Craiova, iar Adrian Mititelu vede o victorie a echipei din Bănie. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul oltenilor a susţinut că valoarea jucătorilor lui va face diferenţa şi îi vede pe olteni între primele patru echipe din România.

ADVERTISEMENT

“Cred că îi batem. Aşa cred eu, a venit momentul să-i batem după atâta timp. Cu ei spargem gheaţa. Nu meciul cu CFR Cluj mi-a dat încredere. Eu cunosc echipa foarte bine şi nu mă hazardez acum. Poate mulţi mă consideră superficial sau cred că vorbesc aşa că ăsta ar fi felul meu de a fi.

Credeţi-mă că eu chiar mă pricep. Îmi dau seama de mârţoagă şi de armăsar imediat. Avem echipa valoroasă. Vă jur, avem o echipă foarte valoroasă. Mai avem nevoie de ceva ca echipa asta să explodeze.

ADVERTISEMENT

Echipa asta are calitate mare, e în primele 3-4 din România, dar din păcate a avut parte de un şir de ghinioane şi probleme care au dus la această situaţie din clasament. Echipa are calitate şi eu nu mă înşel”, a spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Mititelu nu l-a învins niciodată pe Gigi Becali. Andrea Compagno, ultima afacere pe axa FCU Craiova – FCSB

Adrian Mititelu şi Gigi Becali sunt cei mai longevivi patroni din SuperLiga, iar primul duel direct a avut loc în august 2006, când Steaua, aşa cum era numită atunci FCSB, a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-0. Au fost 13 dueluri directe, dar oltenii nu au câştigat niciodată în faţa “roş-albaştrilor”.

ADVERTISEMENT

FCSB are 9 victorii cu FCU Craiova, iar alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate. Aşa a fost şi cazul partidei din turul actualului sezon. Pe 31 iulie, pe Arena Naţională, cele două au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de Joonas Tamm şi Andrea Compagno.

Între timp, Andrea Compagno s-a transferat la FCSB, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, după ce Gigi Becali i-a plătit 1.500.000 de euro lui Adrian Mititelu. Cu 12 goluri marcate în actualul sezon, 5 pentru olteni şi 7 pentru “roş-albaştri”, italianul este golgheterul campionatului.

ADVERTISEMENT

În primă fază, Gigi Becali a vrut să plătească 500.000 de euro pentru Andrea Compagno, însă Adrian Mititelu a refuzat ferm oferta, pe care a considerat-o sub preţul real al atacantului italian. “I-am făcut o ofertă de 500.000 de euro lui Mititelu pentru Compagno. Nici nu a vrut să audă”, spunea Gigi Becali pentru FANATIK.

Duelurile FCSB – FCU Craiova din SuperLiga

  • sezonul 2006-2007: FCSB – FCU Craiova 3-0 / FCU Craiova – FCSB 0-0
  • sezonul 2007-2008: FCSB – FCU Craiova 1-0 / FCU Craiova – FCSB 1-2
  • sezonul 2008-2009: FCU Craiova – FCSB 0-0 / FCSB – FCU Craiova 2-1
  • sezonul 2009-2010: FCU Craiova – FCSB 1-2 / FCSB – FCU Craiova 2-0
  • sezonul 2010-2011: FCSB – FCU Craiova 2-1 / FCU Craiova – FCSB 0-1
  • sezonul 2021-2022: FCU Craiova – FCSB 0-1 / FCSB – FCU Craiova 2-2
  • sezonul 2022-2023: FCSB – FCU Craiova 1-1
ADVERTISEMENT